Vi inviterer deg til dugnad: Hvordan kutte klimagassutslipp i Malvik?
Malvik kommune jobber for tiden med budsjettet for neste år. Som en del av budsjettet er det også laget et klimabudsjett. For Miljøpartiet De Grønne er dette en stor milepæl, og vi er veldig glade for at dette endelig har kommet på plass. Budsjettet viser dessverre tydelig at de planene som finnes i dag ikke er tilstrekkelige. Ifølge FN må vi handle raskt med å få utslippene ned for å unngå farlige klimaendringer som følge av økt global temperatur. Vi snakker da om minst en halvering av utslippene innen 2030. Altså minst 50% reduksjon på knappe 10 år, og så videre mot 0 etter det igjen! Vi er ikke i nærheten en gang av å kutte utslippene så mye!

Nå er det opp til oss alle å finne tiltak som gir utslippsreduksjon! Derfor vil Miljøpartiet De Grønne invitere til en idédugnad om reduksjon av klimagasser. Vi håper derfor at du legger dine beste tips for å redusere klimagassutslipp i Malvik inn i skjemaet her slik at vi kan samle alle de beste idéene!
Mine beste forslag for å kutte klimagassutslippene i Malvik er: *
Dersom du er interessert i oppdateringer fra Malvik MDG om hva som skjer videre med dette, og andre ting som skjer i lokallaget, legg gjerne igjen e-postadressen din her.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy