PIN dani mentalno zdravlja - Mentalno zdravlje u Srbiji, sreda 27. septembar (17h), Filozofski fakultet
Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, PIN organizuje tribinu "Mentalno zdravlje u Srbiji" koja ujedno predstavlja i završni događaj u okviru kampanje "Svako od nas ima pravo na mentalno zdravlje".

Tribina će se održati u sredu 27.09.2023., od 17 do 19 časova, u glavnom holu Filozofskog fakulteta  (Čika Ljubina 18-20, Beograd). 

Na tribini ćemo nastaviti razgovor od prošle godine o politikama i praksi u oblasti zaštite mentalnog zdravlja, i daljim koracima koji su potrebni kako bi se unapredila zaštita mentalnog zdravlja u Srbiji.

Panelisti:

dr Maša Vukčević Marković, Odeljenje za psihologiju, Filozofski fakultet, Univerzitet u Beogradu; PIN- Psychosocial Innovation Network
Ivana Joksimović, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog
prim. dr Periša Simonović, Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović BATUT”
prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović, Odeljenje za psihologiju, Filozofski fakultet, Univerzitet u Beogradu; Društvo psihologa Srbije
dr Jovanka Petrović, Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti "Kovin"
Irena Stojadinović, Odeljenje za psihologiju, Filozofski fakultet, Univerzitet u Beogradu; PIN- Psychosocial Innovation Network
Milica Kezić Marčić, Trag fondacija

Tribina „Mentalno zdravlje u Srbiji”  predstavlja jedan od događaja koje PIN organizuje tokom septembra i oktobra 2023. godine u okviru PIN dana mentalnog zdravlja i u okviru III Beogradskog festivala mentalnog zdravlja koji organizuje Pokret za mentalno zdravlje.

Tribina se organizuje u okviru projekta „Javnim zagovaranjem do veće dostupnosti besplatnih usluga u zajednici i bolje brige o mentalnom zdravlju“  koji se realizuje u okviru programa podrške javnom zagovaranju #PokretPolet, koji Trag fondacija sprovodi uz finansijsku podršku Evropske unije, u partnerstvu sa Centrom za socijalnu politiku i u saradnji sa Koalicijom za razvoj solidarne ekonomije - KoRSE.

Srdačno,
PIN tim
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime: *
Institucija/organizacija iz koje dolazite: *
Email adresa *
Prijavljujem se za prisustvo na događaju "Mentalno zdravlje u Srbiji", 27.9., 17h. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy