DNHE Nyári Tábor jelentkezési lap
A DNHE nyári evezős sporttábort hirdet gyerekeknek két turnusban,
- 2019. július 15-19., valamint
- 2019. júlus 22-26. között,
a Margitszigeten.

A tábor célja, hogy tartalmas, változatos és izgalmas programot biztosítsunk 10 és 16 év közötti gyerekeknek Budapest szívében, a Margitsziget természeti környezetében. A tábor egy hete tökéletes alkalom azoknak, akik a nyári szünidő alatt megismerkednének az evezéssel, bepillantanának egy dunai csónakház életébe, és szívesen felfedeznék a sziget ritka természeti és történelmi emlékeit.

Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével véglegesítse gyermeke jelentkezését. Az adatokhoz harmadik fél nem férhet hozzá, kizárólag a tábor szervezői és a DNHE elnöksége.
A JELENTKEZŐ ADATAI
Figyelem! A tábort 10 és 16 év közötti gyerekek számára hirdettük meg. Egyedi esetben ennél a korosztálynál kevéssel fiatalabb jelentkezőket is örömmel várunk, de kérjük, ezt a jelentkezést megelőzően egyeztesse le a tábor szervezőivel.

A jelentkezés további feltétele az igazolt úszástudás.
Név
Your answer
Születési dátum
MM
/
DD
/
YYYY
Melyik turnusra jelentkezik?
Evezős rutin
Az evezős rutin hiánya vagy megléte sem előnyt, sem hátrányt nem jelent a tábor folyamán. Kezdők és gyakorlott evezősök jelentkezését egyformán szívesen várjuk.
Egészségügyi információk
Amennyiben gyermeke étkezéssel vagy testmozgással kapcsolatos egészégügyi állapota egyedi figyelmet igényel (pl. allergia), azt kérjük, az alábbi mezőben részletezze.
Your answer
SZÜLŐK ELÉRHETŐSÉGEI
Az alábbiakban kérjük olyan elérhetőségeket adjon meg, amelyen munkidőben is elérhetők a gyerekek szülei. Ez különösen a telefonszámoknál releváns. Az emailcímeket a tábort megelőző kommunikáció során használjuk.
Édesanyja neve
Your answer
Édesanyja telefonszáma
Pl.: 30/123-4567
Your answer
Édesanyja emailcíme
Your answer
Édesapja neve
Your answer
Édesapja telefonszáma
Pl.: 30/123-4567
Your answer
Édesapja emailcíme
Your answer
TOVÁBBI KAPCSOLATTARTÁS
DNHE utánpótlásnevelési hírek
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Danubius Nemzeti Hajós Egylet. Report Abuse