PLUSSERSKAMP!!!
Met het mooie weer van de laatste dagen kunnen we al stilletjes aan beginnen dromen van de zomer! Net zoals elk jaar zetten we de grote vakantie in met ons geweldig leuke plusserskamp!

Ons kamp gaat dit jaar door van 5 tot 10 juli. Omdat we niet al te ver trekken dit jaar, gaan we met de fiets! We verwachten jullie op 5 juli om 14u aan het lokaal, met een fiets die in orde is. Dan fietsen we samen naar onze kampplaats in Lille! Op 10 juli om 17u30 zullen we terug zijn aan het lokaal.

Om je inschrijving te bevestigen vragen we jullie om het inschrijvingsgeld te storten naar BE73 7310 1419 9660 vóór 20 mei. Dit bedraagt €110 per persoon en €100 vanaf het 2de lid van hetzelfde gezin. Als je te laat betaalt, zijn we genoodzaakt om €120 te vragen, omdat dit voor ons extra kosten en werk met zich mee brengt.
In juni krijgen jullie van je eigen leiding nog meer praktische informatie over het kamp! Dan kan je ook al je vragen op hen afvuren!

We willen graag iedereen er nog even op wijzen dat je kosten kan terugtrekken via de gemeente of de mutualiteit. Meer informatie hierover kan je vinden op onze site (www.plussers.com).

Mochten er ondertussen nog (financiële) vragen zijn, aarzel niet om iemand van de leiding te contacteren! Dit kan via de eigen groepsleiding of Marieke (marieke@plussers.com).
Wij kijken er alvast naar uit!

Zonnige groetjes van jullie leiding,
Lise, Tuur, Nathan, Floortje, Eva, Sien, Margit, Nelle, Eef, Inne, Janne, Hanneke, Nicole, Sien, Lien, Laura, Thijs, Marieke, Vincent, Willem, Siert, Sven, Ariane & Toon.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voor- en achternaam *
Groep
Clear selection
Speciale diëetvoorkeuren (vegi, allergieën, ...)
Opmerkingen, vragen, ...
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy