Inschrijfformulier Oranjeroeien
Inschrijfformulier Oranjeroeien
Email address *
25 april 2018: de 27e jeugdroeiwedstrijden op de Bullewijk
Roeien is vooral een kwestie van samenwerken en om goed te kunnen trainen is het dus belangrijk dat tijdens de wedstrijd én bij elke training minstens een compleet team van 5 personen aanwezig is! Inschrijven is daarom alleen mogelijk met minimaal 5 (maximaal 7) jongens en/of meisjes die er dan ook alle 4 á 5 trainingen en natuurlijk op de wedstrijddag zelf bij kunnen zijn. Ook een combinatie van leerlingen uit groep 7 en 8 mag worden opgegeven. Een schoolteam zo nodig aanvullen met een leerling uit groep 6 (bedenk wel: roeien is best zwaar!) of een leerling die wel in Ouderkerk woont maar er niet op school zit, mag ook.

Er word voorafgaand aan de wedstrijden een aantal keren getraind. Wij zorgen voor een instructeur/schipper maar als een team zelf een roei-enthousiaste trainer kent ((groot-) ouder, buurman etc.) ... heel erg graag want het bestand schippers is door leeftijd/blessures/verhuizing e.d. erg klein geworden en we hebben dringend nieuwe instructeurs nodig!!!

Omdat leerlingen veel clubjes hebben en de instructeurs vrijwilligers zijn met een baan, is het koppelen van teams en instructeurs altijd een hele klus. Geef daarom de trainingstijd-opties aan waarop het HELE team ALTIJD beschikbaar is, overleg deze dus met elkaar!

School *
Required
Groep *
Required
Jongens/Meisjes *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service