Prijava na dogodek “Katere kompetence potrebujemo za učinkovito upravljanje s starostno raznolikostjo na delovnem mestu?”
Predstavljeni bodo trendi in prakse sodelovanja na področju razvoja zaposlenih, zanimivi in uporabni ukrepi ter programi na regionalni in nacionalni ravni, ki delodajalcem lahko zagotavljajo podporo, rešitve in krepijo kompetence pri upravljanju s starajočo se delovno silo v podjetjih.
Priimek in Ime: *
Your answer
Organizacija: *
Your answer
e-Pošta: *
Your answer
Strinjam se, da organizator (Fundacija PRIZMA) uporabi moje osebne podatke za namene projekta HR4AD.
Dovoljujem uporabo osebnih podatkov za poročanje v okviru projekta. *
Required
Dovoljujem uporabo osebnih podatkov za informiranje o nadaljnjih aktivnostih v okviru projekta. *
Required
Dovoljujem uporabo fotografij v informacijskih sredstvih kot so računalnik, televizija in časopis za namene promocije in poročanja v okviru projekta. *
Required
S posredovanjem imena in priimka ter elektronskega naslova soglašam, da Fundacija PRIZMA moje podatke obdeluje z namenom obveščanja o aktivnostih, dogodkih ter storitvah, ki jih Fundacija PRIZMA tudi sicer izvaja.
Uporabnik se lahko iz seznama kadarkoli izpiše s klikom na povezavo za odjavo: http://www.fundacija-prizma.si/index.php/onas/fundacija-prizma/splosne-informacije?id=416
V Fundaciji PRIZMA vse posredovane osebne podatke skrbno varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms