Csongrád-Csanád megyei identitás erősítése
A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat pályázatot kíván benyújtani a "Megyei identitás erősítése" című, TOP-5.3.2-17 kódszámú felhívásra, amelynek célja a Csongrád-Csanád megye egészének és településeinek közösségi kezdeményező- és cselekvőképességének fejlesztése.
A közösségek, helyi partnerség, együttműködés, a civil szféra, illetve általában a közösségi, térségi, megyei identitás, a településhez, térséghez, megyéhez kötődés erősítésre szorul. Ezért fontos a társadalmi aktivitás és együttműködés növelése. A települési, megyei közösségek erősítésében kiemelt szerepet képesek betölteni a célzott közösségi programok, rendezvények, illetve a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat.
A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat vezetése négy fő prioritást tűzött ki zászlajára a következő időszakra: a hagyomány- és kultúra ápolását, az egészségmegőrzést, a turizmust és a klímavédelmet kiemelt feladatának tekinti.

Tisztelt Válaszadó!

A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat ezúton köszöni meg, hogy kérdőívének kitöltésére szán néhány percet, amellyel hozzájárul a projekt hatékony és sikeres tervezéséhez, illetve megvalósításához.
Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív kitöltése önkéntes és anoním módon történik.
1. kérdés Ismeri-e településének történetét, hagyományait? *
Csak egy választ jelöljön meg!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy