Islam Color Schiedam
OPROEP: Word onderdeel van Islam Color Schiedam

Islam Color is geruime tijd actief in verschillende steden in Nederland om Islamitische kennis toegankelijk te maken. Daarnaast zijn we sociaal-maatschappelijk actief door bijvoorbeeld onze wekelijkse bezoeken aan het verzorgingshuis Laurens, onze bezoeken aan het AZC, meehelpen bij de voedselbank, en nog veel meer.
We groeien hard en hebben vele ideeën. We willen namelijk nóg meer betekenen voor de maatschappij. Hierdoor is de behoefte ontstaan om diverse Islam Color vestigingen op te richten.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar broeders en zusters uit Schiedam die zich willen inzetten voor de maatschappij. Je kunt je bijdrage leveren op de manier die jij wilt! Denk aan PR, lezingen organiseren, sociaal-maatschappelijke projecten ontwikkelen, website beheren, video's editen en de financiën bijhouden. Er is veel mogelijk!

Na aanmelding via dit formulier ontvangt iedere deelnemer een bevestiging van zijn/haar aanmelding. In de bevestigingsmail staat ook meer informatie over de datum en het tijdstip van de Zoom-bijeenkomst. Ook sturen wij meteen de toegang-link voor onze Zoom-bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen we, als bestaand bestuur van Islam Color Schiedam, ons kort voorstellen en is er de gelegenheid voor jullie om vragen te stellen.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van onze oproep nog vragen of opmerkingen? Stuur gerust een e-mail naar schiedam@islamcolor.nl of een appje naar ons Whatsapp-nummer 0685164270. Neem ook een kijkje op islamcolor.nl en islamcolor.nl/vacatures.
Email address *
Voornaam *
Achternaam *
Geslacht *
Leeftijd *
Woonplaats *
Hoogst genoten opleiding *
Studierichting
Telefoonnummer *
Uw nummer wordt alleen gebruikt voor communicatiedoeleinden
Ben je al eerder lid geweest van een Islamitische organisatie? *
Welke commissie heeft (eventueel) je voorkeur?
Heb je nog vragen of opmerkingen?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy