Arrangemang 2019 - funktionärstillsättning
2019 års arrangemang är:

Lundaloppet 4 maj: är vårt viktigaste arrangemang och det kräver därav MÅNGA funktionärer. Loppet är ett stadslopp på 5 eller 10 km med över 6000 deltagare genom centrala Lund under första halvan av maj varje år. Loppet betyder mycket för klubbens image och har stor ekonomisk betydelse, så därför är det extra viktigt att det genomförs bra.

Kalvinknatet 4 juni: IFK Lund står för deltävlingen i Lund. Det är en härlig tillställning i Stadsparken för löpglada barn från 5 år upp till 4:e klass.

Sydsvenska ungdomsspelen 23-25 augusti: är en tvådagars utomhustävling som brukar ligga i slutet av utomhussäsongen (i månadsskiftet augusti/september) för friidrottare från 6 år upp till seniorklass.

Pallasspelen 26-27 januari: är en stor tvådagars friidrottstävling som vi arrangerar tillsammans med tre Malmö föreningar inne på Atleticum i Malmö.

Julchansen: är en endagars friidrottstävling som vi arrangerar tillsammans med Heleneholms IF Malmö föreningar inne på Atleticum i Malmö.


Fylla nedan i de tre arrangemang som ni kan hjälpa till på.

I samband med att ni fyller i nedan godkänner ni att vi använder era uppgifter i samband med våra arrangemang. Om ni har några frågor så vänligen kontakta kansli@ifklund.se.


Hälsningar

IFK:s Kansli

Namn på medlem (vid flera medlemmar ange dessa) *
Your answer
Namn på funktionär *
Your answer
Ditt namn (Förnamn Efternamn) *
Your answer
Din mailadress *
Your answer
Ditt telefonnummer
Your answer
Lundaloppet 4 maj är vårt viktigaste arrangemang och därför är det extra viktigt med antalet funktionärer och er hjälp. Var god kryssa i rutan nedan för att bekräfta att ni kan hjälpa till. *
Vilka arrangemang kan du garanterat ställa upp på förutom Lundaloppet? Var god kryssa i minst två. *
Required
Ifall det skulle bli för många anmälda funktionärer på ett arrangemang skulle vi behöva flytta runt den anmälda funktionären mellan arrangemangen. Ange dina andrahandsval nedan *
Required
Skulle du vilja engagera dig i IFK Lund Friidrott. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få. Det kan vara allt i från: marknadsföring, sociala medier, tränare, vaktmästarsysslor etc. Skriv gärna här nedan vad du skulle kunna bidra med.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.