Ehdota uutta kauppa-autopysäkkiä
Haluaisitko Makupisteen kauppa-autopysäkin omille kotikulmillesi? Tässä voit ehdottaa uutta pysäkkiä. Kannattaa vinkata kyselystä myös naapureille ja vaikkapa omaan kaupunginosaryhmään. Mikäli samalle alueelle tulee useita ehdotuksia, voimme aloittaa alueella kokeilun. Jos kokeilun perusteella tilaajia löytyy tarpeeksi, voimme tehdä kokeilusta pysyvän - kuten Katajanokalla.

Kauppa-autopysäkki on ollut menestys Katajanokalla ja tuonut alueen asukkaille arjen helpotusta ja kivaa yhteisöllisyyttä viikkoon.

Artikkeli Katajanokan kauppa-autosta luettavissa kokonaisuudessaan Helsingin Uutisista: https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/602702-kauppa-auto-ei-ole-mikaan-perakylan-palvelu-pysahtyy-myos-helsingin-keskustan

Makupisteen verkkokauppa: http://makupiste.verkkokauppaan.fi/

Helsingin Uutiset 27.1.2018
Minne haluaisit uuden kauppa-autopysäkin ja millaista kysyntää sillä voisi alueella olla? *
Tässä voit antaa ehdotuksesi, missä kaupunginosassa ja tarkassa paikassa kauppa-auto voisi pysähtyä viikottain. Anna mielellään myös perustelu, miksi kauppa-autolle voisi juuri tällä alueella olla kysyntää.
Your answer
Postinumeroalue *
Mikä on ehdotetun kauppa-autopysäkin postinumeroalue
Your answer
Oma nimesi *
Your answer
Sähköpostiosoitteesi *
Anna sähköpostiosoitteesi, jotta voimme mahdollisesti kysellä lisää ja suunnitella pysäkkiä kanssasi tarkemmin ja varmistaaksesi, että saat ensimmäisten joukossa tiedon, mikäli kokeilu aloitetaan
Your answer
Lisätietoja / toiveita / ideoita
Your answer
Uutiskirjeen tilaus
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms