Interesseformulier nieuwe conventie eerstelijnspsychologische functie
Beste,

Hartelijk dank voor uw interesse in het aanbieden van (eerstelijns)psychologische sessies in Oost-Vlaanderen. De nieuwe overeenkomst zou ten vroegste in werking treden op 1 september 2021 en zal de huidige overeenkomst vervangen. 

Gelet op de omvang van de opdracht, de nood aan afstemming met verschillende actoren (in en tussen de netwerken, eerstelijnszones (ELZ), huidige ELP'ers, psychologen(kringen),...) rond governance, wijze van samenwerking, administratieve procedures, organisatie van de psychologische functies, enz. is het onhaalbaar om op 1 september 2021 operationeel te zijn. We streven ernaar om dit zo snel mogelijk te zijn.

Indien u graag op de hoogte blijft over de volgende stappen die ondernomen worden kan u dit via dit formulier kenbaar maken. We contacteren u dan zodra er meer nieuws beschikbaar is.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Voornaam *
Postcode van de locatie waarvoor u geïnteresseerd bent sessies onder de voorwaarde van de nieuwe conventie te organiseren? *
Ik heb interesse om sessies aan te bieden aan: *
Heeft u nog vragen?
Ik geef hierbij de toestemming aan het RADAR/Het PAKT/Netwerk GG ADS om deel uit te maken van een gemeenschappelijke mailingslijst om in de toekomst geïnformeerd te worden over de uitrol van de nieuwe conventie m.b.t. psychologische functies in een GGZ-netwerk *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy