Workshop : “One Million Angels” cu Miki Ciobotaru - (VegFest 2022)
Completând acest formular îți transmiți intenția de a participa la unul dintre workshopurile organizate în cadrul evenimentului Vegfest București din perioada 17-19.06.2022 la Casa Universitarilor. Pe parcursul celor 3 zile de eveniment vom fi prezenți în permanență în zona workshopurilor de creație.

Atelier sustinut de Ch'Artist PYOP Studio in beneficiul fundatiei Help Autism.

Participarea la atelier se poate face în baza unei donații între 40 și 60 lei, la libera alegere a participanților, care vor contribui astfel  la o strângere de fonduri pentru terapia copiilor speciali înscriși în Help Autism.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Atelier de grafică și pictură pe ceramică. "One Million Angels” este un manifest artistic vizual la adresa discriminării persoanelor cu autism și o modalitate de încurajare a egalității de șanse, incluziune și acceptare. În cadrul atelierului, participanții au ocazia să aleagă dacă doresc să învețe cum să își contureze grafic primul înger, pe care îl vor putea lua acasă într-un tablou înrămat sau să își aleagă pentru pictură unul din îngerii ceramici disponibili. Pe parcursul sesiunii de grafică și / sau pictură, veți avea parte de o introducere în angelologie și de interpretarea simbolică a îngerului ales (în cazul atelierului de pictură pe ceramică) sau conturat (în cazul atelierului de grafică).
Nume participant *
Adresă mail
Număr telefon de contact *
Categoria de vârstă *
Required
Motivul participării la workshop
Așteptări de la acest workshop
Data participării la workshop:
Sunt de acord cu plata unei taxe recomandate de participare între 40-60 lei,  la libera alegere a sumei, sumă care va contribui la o strângere de fonduri pentru terapia copiilor speciali înscriși în Help Autism *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy