Hakulomake / TopTeam 2020
TopTeam-kaudelle 2020 haetaan sähköisen hakemuksen kautta 24.9.-21.10.2019 välisenä aikana.

Hakeminen tapahtuu kahdessa osassa:

1. Täytä tämä hakulomake. Täyttämällä lomakkeen ilmoitat olevasi kiinnostunut paikasta TopTeamissä kaudella 2020 ja saat linkin ennakkotehtäviin.

2. Tee ennakkotehtävät ja palauta ne annettujen ohjeiden mukaisesti viimeistään sunnuntaina 21.10.2019. Varaa riittävästi aikaa ennakkotehtävän tekoon!

* * *

Kaudella 2020 yhden leiriviikonlopun hinta on enimmillään 230 euroa sisältäen lajitreenit, fysiikka- ja mentaalivalmennuksen ja muun leiriviikonloppuihin sisältyvän ohjelman. Leiriviikonloppujen majoitukset ja pääosin ruokailut ovat omakustanteisia.

TopTeam-paikan vastaanottaessaan valittu henkilö sitoutuu osallistumaan kaikkiin leiriviikonloppuihin.

Hakija voi hakea useamman alueen tiimiin, mutta tulla valituksi vain yhdelle alueelle.

Voit halutessasi hakea TopTeam-kaudelle useamman kuin yhden koiran kanssa. Täytä tällöin hakulomake ja tee ennakkotehtävät erikseen jokaisesta koirasta.

Jokaiselle alueelle valitaan yksi tiimiläisistä koordinaattoriksi. Koordinaattori osallistuu leireille veloituksetta, mutta vastaa itse TopTeam-kauteen liittyvistä matka- ja majoituskustannuksista. Lisätietoja koordinaattorin tehtävästä hakulomakkeessa.

* * *

Koirakkopaikkoja kauden 2020 TopTeamissä on yhteensä 96:
- Etelä-Suomen tiimissä 36,
- Pohjois-Suomen tiimissä 24,
- Itä-Suomen tiimissä 18,
- Länsi-Suomen tiimissä 18.
Lisäksi tiimiin valitaan varakoirakoita tuuraajiksi varsinaisten koirakoiden estyessä osallistumasta leireille.

Kauden 2020 TopTeam-valinnat tehdään hakemuksen ja ennakkotehtävien perusteella. Kaikki hakulomakkeen ja ennakkotehtävät määräaikaan 21.10.2019 mennessä palauttaneet hakijat ovat mukana TopTeam-paikkoja jaettaessa. Ilmoitathan välittömästi, mikäli vetäydyt hausta kesken valintaprosessin.
Huomioi, että ennakkotehtävät vaativat videoimista ja videoiden lataamista Youtubeen.

Alueiden päävalmentajista ja kahdesta lajivalmentajasta koostuva valintatiimi arvioi hakijan sopivuutta TopTeamiin hakemuksen, ennakkotehtävien ja mahdollisten muiden näyttöjen perusteella. Valintoja tehdessään valmentajatiimi arvioi ohjaajan agilityosaamista sekä koiran estevarmuutta ja suoritusnopeutta. Lisäksi arvioidaan ohjaajan asennetta, motivaatiota, sitoutumista ja yleistä soveltuvuutta TopTeam-valmennuskokonaisuuteen. Myös hakijan alueellinen sijainti, aiemmin saavuttama kilpailumenestys, hakijan ikä (nuorisohakijat), hakijan para-status sekä aktiivisuus lisenssiyhdistyksessään otetaan huomioon valintoja tehtäessä.

Valintatiimi tekee esityksen TopTeamiin kaudelle 2020 valittavista koirakoista SAGIn koulutustoimikunnalle viimeistään 10.11.2019. Koulutustoimikunta hyväksyy valinnat marraskuun 2019 loppuun mennessä.

Valinnoista tiedotetaan hakijoita henkilökohtaisesti. Tiimiin valittujen koirakoiden tulee ilmoittaa paikan vastaanottamisesta välittömästi. Paikan vastaanottamisilmoitusten jälkeen tiimin lopullinen kokoonpano julkaistaan SAGIn tiedotuksen kautta.

* * *

Nähdään TopTeam-kaudella 2020! :)

Terveisin ,
TopTeam-valmennustiimi

* * *

Lisätietoja TopTeamista:

SAGIn koulutustoimikunta, koulutus-tmk@agilityliitto.fi

Tiimien päävalmentajat:
- Ville Liukka ja Miia Laamanen, ville.liukka@gmail.com, mialaamanen70@gmail.com (Etelä-Suomi)
- Ari Korteniemi, ari.korteniemi@gmail.com (Pohjois-Suomi)
- Nina Hänninen, ninahanninen@gmail.com (Itä-Suomi)
- Heidi Penttilä, heidi.penttila@outlook.com (Länsi-Suomi)

Kopio hakemuksestasi tulee automaattisesti tässä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Agilityliitto Ry. Report Abuse - Terms of Service