TRIA OPTATIVES 2n ESO (19-20)
NOTA: LA TRIA D'OPTATIVES ÉS TELEMÀTICA I NO S'HA D'IMPRIMIR EL FORMULARI
L’UNIVERS A LES TEVES MANS
Farem un repàs del nostre univers, tot fixant-nos en el Sistema solar, la parella Terra-Lluna i les diferents constel·lacions. A més a més de petites experiències farem observacions amb telescopi del Sol, la lluna i algun planeta.
INTRODUCCIÓ AL FRANCÈS*
La matèria de francès de 2n ESO és una introducció senzilla a la llengua. A l'alumnat se li presenta vocabulari bàsic molt usual així com els verbs être, avoir i els verbs del primer grup tant a la forma positiva, negativa i interrogativa. Tot aquest aprenentatge és fa de forma fàcil i lúdica mitjançant un dossier d'activitats entretingudes i vídeos on es fixa el vocabulari presentat a través de cançons.
*El fet de cursar aquesta optativa dóna preferència a cursar-la a 3r d’ESO.
ACTIVITATS A LA NATURA i DE LLUITA
Realitzarem activitats físiques de prelluita amb iniciació al judo i activitats en el medi natural a l’entorn de l’institut: orientació, BTT i trekking.
INTRODUCCIÓ A L'ALEMANY*
Tens ganes de fer un tastet d’una llengua nova tan diferent com l’alemany? No tinguis por. Si t’agraden les llengües, atreveix-t'hi i ens ho passarem bé, tot aprenent els aspectes bàsics per veure si tens ganes de seguir estudiant-lo. Willkommen!
*El fet de cursar aquesta optativa dóna preferència a cursar-la a 3r d’ESO.
FEM MATEMÀTIQUES
Optativa de matemàtiques adreçada a tot l'alumnat, que complementa el treball sobre competències bàsiques i resolució de problemes que també es fa al grup-classe, molt important per a la formació en l'àmbit matemàtic.
MÚSICA: Trobada de corals
Cantarem un repertori ampli i variat de música per coral amb acompanyament d’instruments i creació i enregistrament de temes propis. Es farà una actuació conjunta amb altres instituts que participaran en l’edició de la trobada de corals d’aquest curs. Algunes sessions es realitzaran en llengua anglesa.
Nom (Camp obligatori) *
Your answer
Cognoms (Camp obligatori) *
Your answer
Tria les optatives, prioritzant-les segons les teves preferències. Aquesta tria servirà pels dos semestres.
PREFERÈNCIA 1 *
PREFERÈNCIA 2 *
PREFERÈNCIA 3 *
PREFERÈNCIA 4 *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institut Quercus. Report Abuse - Terms of Service