MAGNA CANIS - Prijavnica za tečaj odgoja i školovanja pasa

MALA ŠKOLA (1. stupanj)


Tečaj traje 5 tjedana, sastoji se od 10 treninga u trajanju od 90 minuta, koji se održavaju dva puta tjedno.


CIJENA TEČAJA: 100 €


PLAĆANJE:
Nakon prijave na tečaj potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 20 €, kojom rezervirate svoje mjesto i potvrđujete svoj dolazak na tečaj. PRIJAVA NA TEČAJ BEZ UPLAĆENE AKONTACIJE NIJE VAŽEĆA. U slučaju naknadnog odustajanja, akontacija se ne vraća. Ukoliko vam sama Udruga neće moći osigurati mjesto na tečaju ili iz određenog razloga neće biti u mogućnosti održati tečaj, akontacija će vam biti vraćena.
U slučaju da je uz određeni tečaj naznačeno da je isti "popunjen i da se primaju samo rezerve", nakon slanja prijave ne morate odmah plaćati akontaciju za upis, nego tek kada se, odnosno ako se za vas oslobodi mjesto na tečaju, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.
Potvrdu primitka prijave na tečaj i sve podatke za uplatu akontacije automatski ćete primiti putem e-maila nakon ispunjavanja online prijavnice.
Preostali iznos tečaja - ostatak od 80 € - bit će potrebno uplatiti najkasnije do 7 dana nakon početka tečaja koji ćete pohađati, a u slučaju neplaćanja do zadanog roka, polaznici neće moći nastaviti tečaj.


VODITELJ TEČAJA:   Tanja Janeš


TERMINI:
Zagreb - OŽUJAK - 05.03.-04.04.2024. - utorak & četvrtak u 18.00 h - PRIJAVE OTVORENE
Samobor - OŽUJAK - 04.03.-03.04.2024. - ponedjeljak & srijeda u 18.00 h - POPUNJEN, primamo samo rezerve!


LOKACIJE ODRŽAVANJA TEČAJEVA:
Zagreb - Prisavlje, livada kraj Kockice, uz Savski nasip - https://goo.gl/maps/cTegheoaFzw
Samobor - bivša Vojarna u Samoboru, kraj Policijske postaje - https://goo.gl/maps/FCMA9s7R8ty, u slučaju lošeg vremena garaža Autobusnog kolodvora u Samoboru https://goo.gl/maps/axXMMY1ZcB74rXANA


PLANIRANI POČECI TEČAJEVA U 2024. GODINI:
29.01.2024.  -  Zagreb, Samobor
04.03.2024.  -  Zagreb, Samobor
08.04.2024.  -  Zagreb, Samobor
13.05.2024.  -  Zagreb, Samobor
17.06.2024.  -  Zagreb, Samobor
02.09.2024.  -  Zagreb, Samobor
07.10.2024.  -  Zagreb, Samobor
11.11.2024.  -  Zagreb, Samobor


Na tečaj, ukoliko želite, može dolaziti i još neki član vaše obitelji i sa psom možete na satu raditi naizmjence kako biste istovremeno mogli stjecati iskustvo i vježbati.
No NIJE DOBRO da se osobe koje dolaze na tečaj često mijenjaju u smislu da na razne sate individualno dolazi druga osoba. Također, osoba koja vas po potrebi mijenja na pojedinom satu MORA BITI netko tko se doma jednako bavi sa psom, koga ste u potpunosti upoznali s načinom rada i vježbama koje se rade na tečaju i tko redovno i sam trenira sa psom. Ako se pokaže da psa ipak smeta u radu kad vas je više s njim istovremeno na tečaju ili ga prečesto mijenjanje osoba koje s njim zasebno dolaze na tečaj zbunjuje, morat ćete se prilagoditi i napraviti najbolje za dobrobit i napredak psa, dakle na tečaj će onda moći dolaziti samo jedna osoba sa psom.


Tečaj mogu pohađati i djeca ako pokazuju interes za treningom psa, no obavezno u pratnji roditelja.


Svi tečajevi su, osim ako nije drugačije naglašeno, otvoreni za pse svih starosti i bilo kojih pasmina, te neovisno o tome da li vlasnici samo žele nešto naučiti ili pak pokušati riješiti i neka već učvršćena problematična ponašanja svojih pasa. Specifičnost zadataka i težinu vježbi unutar osmišljenog programa tečaja, instruktori uvijek po potrebi u hodu prilagođavaju zasebnim potrebama svakog psa i njegovog vlasnika. Tečajevi su prvenstveno mjesto za EDUKACIJU VLASNIKA o tome kako izgrade kvalitetan odnos sa svojim psom, pravilno ih odgoje ili preodgoje, socijaliziraju i nauče "bontonu", odnosno prihvatljivim ponašanjima u našem ljudskom društvu i stoga nije bitno kakav je pas - svi vlasnici u konačnici moraju naučiti iste stvari.


​Iz tog razloga na svaki tečaj naravno mogu ići i štenci - dapače s njima bi u nekim idealnim uvjetima zapravo trebalo krenuti s pravilnim treningom, tj. odgojem odmah po dolasku u vaš dom, znači već od 2 mjeseca starosti. Štenci su izrazito otvoreni prema učenju i upijaju kao spužve, a što više vrijeme odmiče već postoje veće šanse da su se kod psa razvila i učvrstila neka neželjena ponašanja, koja je kasnije teže ispravljati. Navike se lako stvaraju, ali ih je teško mijenjati 😉.


Prije pohađanja bilo kojeg tečaja sa štenetom jedino je važno da štene bude uredno cijepljeno protiv štenećih zaraznih bolesti i da je prošlo dovoljno vremena da razvije imunitet (cca 2 tjedna od cjepiva), zbog njegove vlastite sigurnosti. Nije neophodno da je cijepljeno protiv bjesnoće, cijepljenje protiv bjesnoće je zakonski bitno obaviti u zadanom roku, ali je zapravo nevažno za sigurnost psa tijekom pohađanja tečaja. Najveći problem mladim psima su zarazne šteneće bolesti kojih na žalost ima po gradovima pa je zbog njihovog zdravlja bitno da budu zaštićeni kada krenu u međusobna druženja sa psima.


PROGRAM:
• Rad u grupi
• Socijalizacija u kontroliranim uvjetima
• Edukacija vlasnika o pravilnom odnosu i postupanju sa psima
• Upoznavanje vlasnika s psihologijom pasa i psećim načinom komunikacije
• Podizanje motivacije psa na suradnju s čovjekom
• Kako se igrati sa psom
• Učenje osnova vježbi poslušnosti – sjedi, lezi, čekaj i dođi
• Učenje jednostavnih trikova
• Osnove kliker metode treninga
• Rad na poboljšanju samokontrole kod pasa
• Učenje bontona u svakodnevnom životu – pristojno hodanje na povodniku, ne jedenje s poda, ne naskakivanje na ljude i sl.

Molimo vas da prije slanja upita ili prijava obavezno pročitate sve informacije o našim tečajevima, dostupne i na donjim linkovima 😉.
INFO O TEČAJEVIMA: https://www.magnacanis.com/tecajevi
ČESTA PITANJA: https://www.magnacanis.com/%C4%8Desta-pitanja
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Odaberite tečaj: *
Ime i prezime osobe koja će pohađati tečaj *
Adresa *
Broj mobitela *
E-mail adresa *
Ime psa *
Pasmina *
Spol *
Datum štenjenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Broj mikročipa *
Eventualne napomene (ukoliko pas ima nekih izrazitih problema u ponašanju, molimo Vas da to navedete)
Odabirom opcije "Prihvaćam" polaznici tečaja obvezuju se da će dobivene autorske stručne materijale - tekst, slike, zvučne i video zapise – pretraživati, preuzimati ili koristiti samo za nekomercijalne i osobne potrebe. Bilo kakvo dijeljenje s trećim osobama, kopiranje, reprodukcija, distribucija, promjena, prenošenje ili uporaba u komercijalne svrhe dopušteni su samo uz izričito pismeno odobrenje Udruge Magna Canis, odnosno autora. U slučaju odobrenja za preuzimanje sadržaja, ono je dopušteno samo uz zadržavanje i isticanje svake obavijesti o autorskim pravima.
* Osobe koje ne prihvate ove uvjete ne mogu pohađati tečaj.
*

Potvrđujem da sam upoznat/a s Općom uredbom o zaštiti podataka te da svojom prijavom na tečaj dozvoljavam Udruzi Magna Canis (u daljnjem tekstu Udruga) da moje osobne podatke navedene u prijavnici upotrijebi za potrebe obavještavanja o informacijama vezanima uz tečaj na koji sam se prijavio/la, novostima o drugim dostupnim edukacijama u organizaciji Udruge, vođenju evidencije Udruge o polaznicima tečajeva i njihovim psima te za izdavanje računa za izvršene uplate za tečaj.
Osobe koje ne daju privolu ne mogu pohađati tečaj.

Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy