ANMÄLAN SOM VOLONTÄR UNDER UNITE
UNITE VISION

UNITE är årets fetaste fest där vi med fokus på uppdraget vill ge den unga generationen praktiska verktyg och utrymme för gudsmöten. VÅRA FYRA BEN

1. GUDSMÖTEN - Vi vill ha fokus på att skapa utrymme för Gudsnärvaro och Gudsmöten under hela festivalen, där Jesus är i centrum. 

2. PRAKTISKA VERKTYG - Vi vill tillsammans med kyrkan träna ungdomar i lärjungaskap och tjänande och ge verktyg för livet med Jesus.

3. FOKUS PÅ UPPDRAGET - Vi vill ha fokus på uppdraget både under och efter festivalen där vi berättar om Jesus genom ord och handling. 

4. ÅRETS FETASTE FEST - En festival med ett maxat nyårsfirande och extra allt.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Förnamn *
Efternamn *
Ålder *
Kyrka *
Telefonnummer *
Kryssa i antal dagar du kan vara volontär på plats *
Vilken kunskap/erfarenhet besitter du utifrån dessa områden? *
Finns det fler team som du kan tänka dig vara med i, vilket? Vad har du för övriga erfarenheter? Eller finns det något annat som du tycker vi bör veta?
Är du ungdomspastor/ungdomsledare?
ÖVERLÅRTELSE

”Så roligt att just DU vill vara med som volontär på årets nyårsfestival UNITE

Temat för i år är “Speak up now, act now” och grundar sig i att vi ser en generation som vill stå för rättvisa och agera för en bättre värld.

Med festivalen vill vi möjliggöra Gudsmöten som förändrar ungdomarnas liv, så att de i sin tur kan spegla Jesus och förändra andra människor liv.

UNITE är en plats för lärjungaträning där teamledare och volontärer tränas och betjänar den unga generationen under festivalen. Du som volontär är otroligt värdefull för att kunna genomföra UNITE.

Du som volontär på UNITE är tjänande, det betyder att vi hjälper varandra när det behövs och gör vårt allra bästa för att UNITE ska bli så bra som möjligt för alla deltagare och varandra. Därför är det viktigt:

Att vi respekterar tider och utför uppgifter efter vår bästa förmåga samt att vi respekterar och stöttar varandra i alla de olika uppgifter som vi har ansvar för.
Att vi är inlyssnande mot deltagare och volontärers mående.
Att vi möter varandra i de olika teamen med en god attityd och meddelar ansvariga ledare om utmaningar uppstår.

Att vi uppmuntrar varandra att lyfta blicken för att tillsammans göra UNITE till den absolut bästa nyårsfestivalen hittills!

Vår bön som arrangörer är att du som volontär får känna glädje i att utföra din uppgift, kom i håg att vi gör detta för Guds rike och för att peka på Jesus.”

*
Required
VOLONTÄRPASSET

Alla som medverkar som volontärer har möjlighet att köpa ett volontärpass för 250 kr. 
- Fri tillgång till festivalens innehåll alla dagar.
- Fri tillgång till fika alla dagar.
- Nyårsmisddag med efterrätt
- Är med och stödjer festivalen ekonomiskt.

Denna avgift betalas den senast den 20 dec till 123 546 99 29. Märk volontärpass och ditt namn.

REGISTER UR BELASTNINGSREGISTRET

Vi önskar att också direkt ansöker ett utdrag från belastningsregistret hos polisen via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

OBS! Välj "Arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg"

Denna länk kommer i bekräftelsemeddelandet.

Det tar max 2 minuter. Utdraget skickas hem till dig eller så väljer nu att skicka direkt till projektledaren för UNITE23 till denna adress:

c/o Johanna Svensson
Church of Hope
Verkstadsgatan 5
904 32 Umeå

Har ni redan ett utdrag som räcker över nyårshelgen ta då en kopia och skicka det till johanna.svensson@churchofhope.se.

*
Required
LAGEN OM GDPR
Jag godkänner att mina uppgifter får finnas med i kontaktlistan och att de hanteras enligt integritetspolicyn GPDR / I agree that my information may be included in the contact list and that they are handled in accordance with the GPDR Privacy Policy.
*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Church of Hope. Report Abuse