Week 3 (18 oktober)
Beste leden en ouders,

wegens de Covid-19 regulering moeten wij ons (momenteel in fase oranje: verandering tov vorige week) houden aan de 'bubbels van 50' die ook gehanteerd werden op kamp (voor binnenactiviteiten in +12-verband geldt een een bubbel van 20 personen MET mondmasker, dit proberen wij wel te vermijden) . Verder moeten wij ook aanwezigheidslijsten bijhouden om aan de contact-tracingsmogelijkheden te voldoen.
Hiervoor zullen wij elke week/activiteit een dergelijke form opzetten om zo de aantallen te controleren en de lijsten op een overzichtelijke manier bij te houden.

Wij zouden jullie dan ook graag willen vragen om deze Google Forms nauwgezet in te vullen (slechts 1 minuutje werk), wanneer jij/uw kind, naar de activiteit van die week komt, en dit ook enkel te doen als dit zeker zo is! (zo moeten er geen kinderen thuisblijven, terwijl er wel nog plaats zou zijn in de bubbel. Dit is vooral van toepassing bij onze jongere takken, aangezien we daar meer leden hebben).

Ook onze excuses voor het feit dat zo'n form niet gemakkelijk toelaat om meerdere personen in één keer in te schrijven, dus als je meerdere kinderen wilt inschrijven, moet deze form meerdere malen doorlopen worden.

Alvast bedankt!

Groetjes
de leiding

UPDATE: jeugdwerk verzeilt vanaf 14 oktober in code oranje, veel verandert dit niet aan de regels, alleen voor binnenactiviteiten van de +12 worden de bubbels vernauwd tot 20 en dienen telkens mondmaskers aangedaan te worden, wij proberen hierdoor binnenactiviteiten zo veel mogelijk te mijden.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Bij welke tak zit jij/uw kind? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy