ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες που προωθούν τη Μεσογειακή διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής και αφορά παραγωγούς, διοργανωτές περιηγήσεων και λοιπούς πολιτιστικούς φορείς στα πλαίσια του έργου «Promoting Silver tourism through valorization of MED-diet and wellbeing routes in the CBC area - SILVER WELLBEING» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG V-A Ελλάδα Ιταλία 2014-2020.

To Silver Wellbeing στοχεύει στην προώθηση του “ασημένιου τουρισμού” (silver tourism) στην διασυνοριακή περιοχή, μέσω της αξιοποίησης των πολιτιστικών και φυσικών πηγών όπως είναι το ελαιόλαδο, το κρασί και τα δημητριακά-σιτηρά, ενθαρρύνοντας την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών που αποτελούν την Μεσογειακή Διατροφή. Το έργο, αξιοποιώντας την ασημένια οικονομία ως άυλο περιουσιακό στοιχείο ανάπτυξης, θα υλοποιήσει καινοτόμα εργαλεία που θα αναπτυχθούν συνεργατικά σε διάφορους τομείς της οικονομίας: τουρισμός, φροντίδα υγείας και αγροδιατροφή. Η επιλογή των τομέων αυτών έλαβε χώρα από τις κοινές ανάγκες των δύο χωρών (Ελλάδα – Ιταλία). Η δημιουργία μίας καινοτόμου εφαρμογής για κινητές συσκευές θα αποτελέσει το εναρκτήριο σημείο για την αξιολόγηση των αναγκών κάθε τουρίστα, προτείνοντας την καλύτερη επιλογή για μία προσαρμοσμένη Μεσογειακή Διατροφή με αντίστοιχες τουριστικές θεματικές διαδρομές. Το αποτέλεσμα του έργου θα προωθηθεί σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και εκθέσεις τροφίμων και τουρισμού.
Ενδιαφερόμενος του Έργου
Ονομασία Επιχείρησης *
Διεύθυνση *
Πόλη *
Χώρα *
Όνομα & Επώνυμο
Όνομα και επώνυμο του συμμετέχοντα
Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων (EU 679/2016 - GDPR)
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται σε αυτή τη μορφή θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με τον κανονισμό 679/2016 περί GDPR της ΕΕ. Τα δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία, με ηλεκτρονικά ή άλλα μέσα, για σκοπούς που συνδέονται αυστηρά με τις δραστηριότητες του έργου SILVER WELLBEING, ή για την τη δημιουργία χαρτογράφησης και συμμετοχής σε εργαστήρια, στρογγυλές τράπεζες και θεματικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, τα συλλεγόμενα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία καταλόγου αλληλογραφίας (newsletter) των ενδιαφερόμενων μερών που ενδιαφέρονται για τις πρωτοβουλίες, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν, αυτομάτως και ατελώς, πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( π.χ. προσκλήσεις για άλλες εκδηλώσεις Silver Wellbeing) αιτήματα για συμμετοχή σε άλλες συναφείς πρωτοβουλίες).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: είστε ελεύθεροι να επιλέξετε να μην συναινέσετε στα τρία σημεία που αναφέρονται παρακάτω. Ωστόσο, η έλλειψη συναίνεσης δεν θα σας επιτρέψει να πάρετε μέρος στην πρωτοβουλία. Το σημείο 3 αναφέρεται στη χρήση της Φόρμας Google, ως εργαλείο συλλογής δεδομένων.
Συναίνεση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων *
Συμφωνώ να
Required
Προτεινόμενος τρόπος επαφής *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy