Обучение "Подкрепи младите в риск, подкрепи Европа, с която да се гордеем"
"Подкрепи младите в риск, подкрепи Европа, с която да се гордеем" е обмен на младежки работници в сферата на младежите и децата в риск, които ще инициират дебат върху това как Европа да протегне ръка на най-нуждаещите се граждани – младите и децата в риск. Програмата ще включва разглеждане на различни видове риск, пред които младежите могат да попаднат, проблемите на младежката безработица, как да работим с младежи без родителска грижа, младежи с увреждания и ЛГБТ младежи, както и какви са методите и способите за психологическа и друга подкрепа за младите в риск. Дейностите ще са базирани на принципите на неформалното обучение. По този начин се цели да се повишат знанията и уменията на младежките работници и да бъдат мотивирани да вършат работата си още по-качествено. Целите на настоящия проект са да се разшири капацитета и кръгозора на младежки работници, да им бъде показано как да се справят с различни предизвикателства и да бъде насърчено сътрудничеството и мобилността между организации, занимаващи се с деца в риск.
В проекта ще се включат общо 48 души от 6 държави. Това ще са хора, които работят с деца и младежи в риск и искат да подобрят капацитета си в тази област. Водещата организация е "Асоциация на младите юристи", а партньорите са от Естония, Гърция, Латвия, Румъния и Турция.
Дейностите ще се проведат от 1 до 10 декември в град София, България. Храната и настаняването на участниците е на 100 % покрито от организаторите и няма такса за участие. Няма възрастово ограничение за участниците. Работният език на обучението е английски език.
Краен срок за кандидатстване: 15 ноември 2017 г.
1. Име и фамилия *
Your answer
2. Години *
Your answer
3. Местоживеене *
Your answer
4. Телефон за връзка *
Your answer
5. Имейл за връзка *
Your answer
6. Членувате ли в организация? Ако да – коя? *
Your answer
7. Имате ли опит с Програма „Еразъм+“? Моля, уточенете. *
Your answer
8. Каква е Вашата мотивация за участие в проекта? *
Your answer
9. Какви са очакванията Ви от проекта? *
Your answer
10. Имате ли опит в сферата на работата с деца и/или младежи в риск? Разкажете накратко. *
Your answer
11. Имате ли специфични хранителни изисквания? (веган, вегетарианец, т.н) *
Your answer
12. Имате ли специфични нужди или здравословни проблеми? Моля, уточнете какви. *
Your answer
13. Какво е нивото Ви на владеене на английски език? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms