De Helleborus zegt 'hallo'
Vacatureformulier kernteam 2019
Beste jij,
Bedankt voor je interesse in een van onze vacatures voor het kernteam!

We zijn op zoek naar mensen die met hoofd, hart en handen betrokken willen zijn bij wat we doen.
We zitten nu in ons 4e seizoen als ecohostel en het begint echt vorm te krijgen. We hebben een permacultuurtuin, voedselbos, composttoiletten, buitendouche, buitenkeuken, leempizzaoven en natuurlijk de beestenboel. Gasten van over de hele wereld komen hier van medio april tot medio oktober, mensen komen en gaan elke dag. Daarnaast zijn we nog van alles aan het bouwen en hebben de tuin en het terrein continu aandacht nodig.

Belangrijk om te weten: wegens aanvraag van de benodigde vergunning wordt 2019 een belangrijk jaar. Totdat de vergunningen binnen zijn hebben we minder mogelijkheden om vrijwilligers te hosten (te bieden) maar gezien de potentie is er ruimte om alvast deel te nemen aan de organisatie en mee te denken aan ontwerp & bouw. Er is de komende jaren ontzettend veel te doen op velerlei gebied. Spannend!!

Om goed te kunnen bepalen of we over willen gaan tot een kennismakingsgesprek, stellen we hier alvast de belangrijkste vragen:

Wat is je volledige naam? *
Your answer
Op welk (mobiele) nummer kunnen we je bereiken? *
Your answer
Wat is je emailadres? Die van ons: info@dehelleborus.nl *
Your answer
In welke vacature heb je interesse? *
Required
Wat is je leeftijd? *
Your answer
Wat voor scholing heb je genoten? *
Your answer
Wat maakt dat je je juist bij ons wilt aansluiten? *
Your answer
Waarom is nu het goede moment voor jou? *
Your answer
Vertel ons nog iets meer over jezelf... *
Your answer
Wat vindt je echt niet leuk om te doen? *
Your answer
Goed om alvast te weten over ons:
Omdat we nog steeds aan het ontwikkelen zijn, is het belangrijk dat je je op je gemak voelt in een dynamische werkomgeving. We werken hard en snel en dingen kunnen gauw veranderen. We zijn perfectionisten, van het type 'niet lullen, maar doen' en houden van gezelligheid en het bourgondische leven. We zijn niet vegetarisch, maar eten alleen lokaal, eerlijk vlees.
Wat we van jou vragen
Werk ong. 30 uur per week met ons in het kernteam. Het aantal uren per dag kan verschillen, over het algemeen gaan we zoveel mogelijk met de seizoenen mee. dat betekent dat we 's zomers meer energie hebben en langer doorgaan dan 's winters. We vragen van jou dat je daarin meegaat. Daarnaast zou dit je thuis kunnen zijn. Daar komen natuurlijk huishoudelijke taken bij kijken, net als in elke andere situatie. We zien graag dat je je daar betrokken bij voelt en er initiatief in neemt.
Wat we je bieden
Als lid van het kernteam krijg je van ons kost & inwoning, een kleine onkostenvergoeding en hulp bij het behalen van persoonlijke doelen. 

Je hebt natuurlijk een paar dagen per week om zelf te besteden. Als je een eigen project hebt, kun je gebruik maken van onze faciliteiten en ondersteunen wij waar mogelijk. 

Minimale tijdsinvestering
We spreken een proeftijd af van 3 maanden en vragen een commitment van minimaal 1 jaar.

In deze samenwerking moet het op zoveel vlakken matchen, onze ervaring is dat 3 maanden daar zeker voor nodig zijn om in te kunnen schatten of het klikt. Daarna komt er nog heel wat inwerken bij kijken, dat is een tijdsinvestering voor jou en voor ons, voor minder dan een jaar is dat echt de moeite niet waard.
Zou je je eigen huis willen meenemen? *
Iets wat we moeten weten over je voeding? *
Required
Vanaf wanneer ben je beschikbaar? *
Let op: maand eerst.
MM
/
DD
/
YYYY
Bedankt voor het invullen van dit sollicitatieformulier
We gaan het even rustig doornemen en bespreken en dan komen we bij je terug. Als we tot een kennismaking overgaan, plannen we samen een datum via de mail of telefoon.
Brandende vragen?
Your answer
Leuk om van je te horen,
Groetjes, Nienke, Casper, Camilo en Jelte.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service