Ballkani i Bashkuar për Ajër të Pastër
Fushata "Ballkani i Bashkuar për Ajër të Pastër" na përket të gjithëve dhe është e hapur për të gjitha organizatat e shoqërisë civile, grupet informale, lëvizjet qytetare dhe individët që duan t'i bashkohen një beteje të bazuar në solidarizimin për ajrin e pastër në Ballkanin Perëndimor.

Bëhuni pjesë e fushatës "Ballkani i Bashkuar për Ajër të Pastër", sepse vetëm duke bashkuar forcat mund të përmirësojmë cilësinë e ajrit në Ballkanin Perëndimor dhe mos harroni ajri i ndotur nuk njeh kufij, fe, komb, gjini ose moshë.

Nëse dëshironi të bashkoheni në fushatën "Ballkani i Bashkuar për Ajër të Pastër", ju lutemi shkruani detajet rreth kontaktit në formën vijuese. Të dhënat e mbledhura këtu nuk do të përdoren për ndonjë qëllim tjetër përveçse për këtë fushatë.
Email *
Emër *
Mbiemër *
Vendi *
Lloji i organizimit shoqëror: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy