Csengő-Bongó tábor 2019 Jelentkezési lap
Kedves Szülők!

Köszönjük, hogy a Csengő-Bongó tábort választotta gyermeke nyári táborának. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy csemetéje jól érezze magát nálunk.

A táborozással kapcsolatos összes információt és a részvételi díjat tartalmazó számlát, e-mailben fogjuk Önnek megküldeni, a jelentkezést követő két-három héten belül. Kérjük, csak ezt követően, a számla alapján, annak sorszámára hivatkozva szíveskedjen a tábor díját átutalni! ADDIG SEMMI EGYÉB TEENDŐJE NINCS, A JELENTKEZÉSÉT RÖGZÍTETTÜK, A HELYET LEFOGLALTUK!

Több gyermek esetében, minden gyermeknek külön űrlapot kell kitölteni. Kérjük Önt, hogy lehetőség szerint már most töltsön ki valamennyi adatmezőt, hiszen ezekre amúgy is szükség lesz a tábori részvételhez. Az egész max. 5 percet vesz igénybe. Amennyiben most nem adja meg az összes kért információt, később külön egyeztetés során kell azokat pótolni. A kötelező mezők (*-gal jelölve) kitöltése nélkül a jelentkezési lap nem küldhető el.

Elképzelhető, hogy az űrlap végén rá kell kattintani a "Nem vagyok robot" négyzetre, ahol egy pipának kell megjelennie. Ezt követően a KÜLDÉS gombbal küldheti el a jelentkezést. A SIKERES JELENTKEZÉSRŐL azonnal automatikus e-mailt kell kapnia, a megadott címre. Kérjük ellenőrizze! Amennyiben nem találja, kérjük nézze meg a spam-ek közt is! Ha sehol nem találja, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Köszönettel:
Csengő-Bongó tábor csapata

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service