EM-salikaappien kesätyhjennys 2020
Kaikki Tuulimäen miekkailusalin käytössä olevat miekkailijoiden henkilökohtaiset kaapit on sovitusti tyhjennettävä kesäkauden ajaksi. Koronavirustilanteen johdosta kaappien tyhjennykset joudutaan tekemään pienryhmittäin sovitun aikataulun mukaisesti 15 min jaksoissa ma 1.6 klo 16-18 ja ma 8.6 klo 18-20 välisinä aikoina.

Varaa oheisella lomakkeella haluamasi päivä viimeistään edeltävänä sunnuntaina, jolloin tulet seuraavana päivänä tyhjentämään kaappisi. Välttääksemme tungosta salilla ja lähellä toisiaan olevien kaappien välillä sinulle vahvistetaan varauspäiväsi jälkeen 15 min aika, jolloin voit tulla miekkailusalille (odota ehdottomasti Tuulimäen oven läheisyydessä omaa vahvistettua aikaasi). Huom: Tuulimäen urheiluhallin kävijöistä omissa tiloissaan vastaa jokainen urheiluseura erikseen, urheiluhallin julkiset tilat eivät ole kokoontumista varten! Vahvistamme hakusi kellonajan SMS-tekstiviestillä tai WhatsApilla.

Suosittelemme, että sama henkilö voisi tyhjentää samalla hakureissulla sopimuksen mukaan myös kaverinsa tai naapurinsa varusteet. Kimmolla on salilla tyhjennyspäivien aikana käytössään myös kaappien yleisavain sekä listaus kaikkien kaappien käyttäjistä.

Yhteenvetona:
- varaa hakupäiväsi ma 1.6 tai ma 8.6 oheisella lomakkeella viimeistään edeltävänä sunnuntaina, jolloin tulet seuraavana päivänä tyhjentämään kaappisi
- odota Kimmolta vahvistusta sovitun hakupäivän kellonajasta (SMS/WA)
- ole täsmällinen sovittuna aikana noutaessasi varusteita kaapista (vältä ylimääräistä jonottamista Tuulimäen ulko-oven läheisyydessä, sinulla on aikaa 15 min tulla, tyhjentää kaappisi ja poistua)
- tyhjennä avaimella kaappisi (ja ehkä myös kaverisi kaappi) kokonaan ja jätä tyhjän kaapin ovi auki (tarvittaessa Kimmolla on salilla yleisavain)
- poistu salilta ripeästi pois
- pese, puhdista, desinfioi ja tarkista varusteesi, jotta ne ovat turvallisesti valmiina käyttöäsi varten syyskauden alkaessa
Varusteiden hakijan nimi ja kenen varusteet? *
Varusteiden hakijan puhelin *
Tyhjennettävien kaappien numerot (tarvittaessa Kimmolla on listaus kaikkien kaappien käyttäjistä ja yleisavain) *
Varusteiden hakupäivä *
Haluan vahvistuksen hakupäiväni kellonajasta *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy