Regisztráció egyéni zarándokoknak
BRENNER JÁNOS BOLDOGGÁ AVATÁSA - REGISZTRÁCIÓ 2018. ÁPRILIS 5-IG!

Köszönjük, hogy előzetesen jelentkeznek Brenner János boldoggá avatási ünnepségére. Kérjük, hogy ezt a regisztrációs lapot csak azok az egyéni zarándokok töltsék ki akik NEM plébániai szervezésben érkeznek a boldoggá avatásra.

KÉRJÜK, HOGY EZT AZ ŰRLAPOT CSAK AZOK TÖLTSÉK KI AKIK EGYEDÜL - 1 FŐ - ÉRKEZNEK A BOLDOGGÁ AVATÁSÁRA ÉS NEM CSOPORT TAGJAKÉNT. EGY EMBER CSAK EGY LAPOT TÖLTSÖN KI ÉS CSAK A MAGA NEVÉRE ÁLLÍTSA KI AZ ŰRLAPOT. A CSALÁDOK VAGY BARÁTI TÁRSASÁGOK SZÁMÁRA A ZARÁNDOKCSOPORTOK ŰRLAPOT KELL KITÖLTENI! AHOL A CSALÁDBÓL KETTEN ÉRKEZNEK - PL. FÉRJ ÉS FELESÉG - KÉRJÜK, HOGY ŐK IS A ZARÁNDOKCSOPORTOK ŰRLAPOT TÖLTSÉK KI.

A regisztrált zarándokok számára ingyenes zarándokfüzetet biztosítunk. Ebben a boldoggá avatás liturgiája és egyéb hasznos információk találhatók. A Székesegyház előtti tér korlátozott befogadóképessége miatt csak a zarándokfüzettel rendelkezőknek tudunk belépést biztosítani a boldoggá avatás helyszínére. Ülőhelyet nem tudunk biztosítani, kérjük székről gondoskodjanak. A zarándokfüzeteket a megadott levelezési címükre juttatjuk el. A tervek szerint április 15-ig postázzuk a küldeményeket.

A rendszer, az űrlap helyes kitöltése után automatikus válaszüzenetet jelenít meg a képernyőn: Köszönjük, hogy regisztrált! Válaszát rögzítettük. A sikeres regisztrációról további e-mail üzenetet nem küldünk.Külön értesítést csak akkor kapnak az egyházmegyétől, ha a regisztrációval gond adódik, esetleg nem egyértelműen töltöttéK ki az adatlapot.

Ez az űrlap, csak a szombathelyi boldoggá avatási ünnepségre szól. A május 1-i, zsidai vesperásra nem kell jelentkezni.

Email address *
Név *
Your answer
Levelezési cím (Település, irányítószám, utca, házszám) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms