Quickscan
Welkom! Leuk dat je onze Quickscan hebt aangevraagd. Met deze Quickscan maken we als het ware een 'scan' van je organisatie. Op basis van deze 'scan' gaan we graag met je in gesprek wat waar bij jouw organisatie de meeste winst te behalen is. Je krijgt dus een gratis organisatieadvies!

De Quickscan is gebaseerd op verschillende beproefde theorieën en boeken van toonaangevende auteurs. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn, dan kunnen we je hier altijd over bijpraten. Het doel van deze Quickscan is om een inzicht te verschaffen in de status van jouw organisatie. Op basis van deze input kunnen we onder het genot van een kop koffie samen met je op zoek gaan naar de beste manier om stappen richting selfmanagement te zetten.

Deze Quickscan zal ongeveer tien minuten in beslag nemen en bestaat uit verschillende stellingen. Deelname aan deze Quickscan is vrijwillig en je kan op elk moment stoppen met het invullen van de Quickscan. Alle gegevens die je invult zullen anoniem verwerkt worden en de gegevens worden uitsluitend voor deze Quickscan gebruikt. Door deze Quickscan in te vullen geef je akkoord om de gegevens anoniem te gebruiken.

Mocht je dit te veel tijd vinden of liever je organisatie telefonisch toelichten, dan kan je ons altijd bereiken op 06-23996178.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SOOPLE. Report Abuse - Terms of Service