Individuele lidmaatschappen ESTA Belgium Flanders 2020
Beste Strijkersleerkracht,

Hartelijk dank voor uw interesse in ESTA!

Als u zich wenst lid te maken als individueel lid voor het werkjaar 2020, om zo te kunnen genieten van navormingsactiviteiten én het ARCO-tijdschrift (indien gewenst), vragen wij om

1° dit formulier online in te vullen en te verzenden. (U zal een bevestiging krijgen van wat u hebt ingezonden per email.)

2° Een overschrijving uit te voeren van het juiste bedrag (cfr. de door u gekozen formule) op het rekeningnummer BE85 5230 8019 2706 van ESTA Belgium Flanders vzw.
U wordt NIET automatisch naar een betalingspagina doorgestuurd. Wij vragen zelf de overschrijving uit te voeren met vermelding van “lidmaatschap 20 + uw naam”.

Zodra wij de overschrijving hebben ontvangen, zullen wij u een bewijs van lidmaatschap toesturen!

De lidmaatschappen worden afgerond op 31 maart 2019!
Tot dan kan u zich lid maken voor dit werkjaar.

Wenst u geen individueel lidmaatschap, maar wel uw strijkersleerkracht of team van leerkrachten als school een lidmaatschap aan te bieden, dan vragen wij om via de website het online formulier voor scholen in te vullen. U kan dit terugvinden op onze website estabelgiumflanders.be

Alvast bedankt,
Het bestuur van ESTA Belgium-Flanders
Email address *
Naam en voornaam *
Your answer
Postadres *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Geboortedatum *
Your answer
Ik ben... *
Ik ben als leerkracht werkzaam op volgende academie(s) of (privé)school:
Your answer
Ik wens me lid te maken van ESTA voor het werkjaar 2020. Ik doe zelf een overschrijving van ...€ (keuze formules hieronder) op het rekeningnummer BE85 5230 8019 2706 van ESTA met vermelding ‘lidmaatschap 20 + naam’ *
Indien u een partnerlidmaatschap aanvraagt, vermeld dan hier de naam, geboortedatum & contactgegevens van uw partner. (U hoeft slechts 1 formulier in te vullen voor jullie beiden).
Your answer
GDPR-wetgeving *
Door dit formulier in te vullen en te verzenden, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken. In functie van uw privacy delen wij geen gegevens met derde partijen. We gebruiken uw gegevens enkel om jullie te informeren omtrent onze werking of activiteiten, het tijdschrift waarop u zich abboneerde toe te sturen, etc. U kan op elk moment van gedacht veranderen door ons een e-mail te sturen op estabelgiumflanders@gmail.com met als onderwerp ‘afmelden mailing’.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy