Zašto graditi zeleno?
Zašto graditi zeleno? - tema je GREEN TALKS-a o zelenoj gradnji u ZADRU u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.

Kakvi se materijali i tehnologije koriste u zelenoj i održivoj gradnji? Koje zakonske smjernice usmjeravaju na takvu vrstu gradnje te koje proizvode i usluge pritom koristiti? - Odgovore na ova pitanja i sva Vaša pitanja vezana uz ovu temu potražite na GREEN TALKS-u - Zašto graditi zeleno? - koji se održava 27. rujna 2016. u Zadru od 13.00 do 16.00 sati u Gradskoj knjižnici Zadar, Trg Stjepana Radića 11b, Zadar.

Institucionalni pokrovitelj GREEN TALKS-a je Hrvatska komora arhitekata te Društvo arhitekata Zadra, Grad Zadar i Gradska knjižnica Zadar. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Firestone, Inoutic/ Deceuninck, Fibran Nord, Xypex. Medijski pokrovitelji GREEN TALK-a su Gradimozadar.hr, gradimo.hr i Webgradnja.hr.

GREEN TALK je BESPLATAN za sve sudionike.

Budite dio Svjetskog tjedna zelene gradnje i pridružite se edukaciji!
Prezime i ime sudionika
Your answer
Adresa stanovanja sudionika
Your answer
OIB sudionika
Your answer
Naziv tvrtke
Your answer
E-mail
Your answer
Mobitel
Your answer
Sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka, „izjavljujem da se E-mail adresa i ostali pripadajući podaci mogu koristiti u marketinške svrhe te da se isti podaci dostave sponzorima, partnerima i ostalim sudionicima skupa.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms