Inscripcció curs 2023/2024
Classes d'arts plàstiques, dibuix i pintura, gravat i stop motion, setmanals.
Classes d' 1,30' de durada: 54€ mensuals
Classes de 2' de durada: 65€ mensuals

El curs comença la setmana del 18 de setembre i es paga 1/2 mensualitat.
Els adults i joves comencen el curs a l'octubre.

Al Zig Zag plantegem l'extraescolar com un periode d'aprenentatge que s'extén al llarg del curs. Treballem el desenvolupament personal i estem pendents del procés de cada infant, tenint un horitzó que arriba fins al juny. Aquest treball s'articula a través del coneixement dels materials,recerca de referents, procesos de treball, reflexió i autoconeixement i exploració de diferents vies d'expressió. 

Per tal que tot això sigui posible treballem amb grups petits i comptem amb més educadors quan el grup és més gran per acompanyar tothom. 

Què us cal saber?

  • El calendari del Zig Zag es el mateix que l'escolar.
  • Demanem el compromís d'assistir durant el curs sencer per tal de poder dur a terme tots els objectius que ens hem marcat i fer un tancament conjunt del curs amb tots el companys.
  • Recuperacions: Donem la possibiltat de recuperar classes perdudes  només quan es tracti d'una causa justificada (malaltia, visita metge o altres situacions excepcionals).
  • Cal portar una bata o samarreta gran vella amb el nom i recomanem que vinguin vestits amb roba vella. Al final de cada trimestre tornarem les bates a casa per rentar.
  • Per a comentar qualsevol dubte relacionat amb els vostres fills o qualsevol altre tema que us interessi, us podrem atendre després de cada classe o via mail o telèfon si s'escau. Mireu d'evitar les hores lectives per aquestes qüestions.
  • Els pagaments poden ser en efectiu o domiciliats, en tots tots dos casos es cobraran a principi de mes. També podeu fer-los trimestrals.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms alumne
Nom i cognom mare/pare/tutor
telèfon de contacte
Edat de l'alumne
Quin curs farà el 2023/24 ?
Clear selection
A quin taller us voleu apuntar?

Clear selection
Quin dia de a setmana?
Clear selection
Com voleu fer el pagament
Clear selection
Comentaris
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy