Asemanseudun liikenneturvallisuus kysely 2021
Kangasalan Asemaseudun asukasyhdistys ry haluaa kysellä jäseniltään ja asukkailta näkemyksiä alueen liikenneturvallisuudesta. Asemaseudun alueena tarkoitamme tässä tieosuutta Vatialantieltä aina Ruutanan liikenneympyrään (Kallion teollisuusalueelta Asemalle, Tursolaan ja Mäntyveräjään). Ajatuksena on koota kommentteja yhteen ja viedä eteenpäin kaupungille tiedoksi tai järjestää asiasta tapaaminen kaupungin edustajien kanssa. Vastaamalla voit kertoa turvallisuusriskeistä ja ehdottaa parannustoimia. Kiitos vastauksistanne! Lisätietoja asukasyhdistyksestä www.asemalainen.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Kerro taustastasi
Onko alueen tiestö missä kunnossa?
erittäin huono
erittäin hyvä
Clear selection
Onko alueen kevyenliikenteen väylät kunnossa?
Erittäin huono
Erittäin hyvä
Clear selection
Kaupunki on suunnitellut että Asemalla tiestöä parannetaan tekemällä uusi suora tie junaradan alikululta Luottamusmiehentien ja Vatialan risteykseen, mihin tulisi myös ympyrä. Mitä mieltä olette tästä suunnitelmasta?
Clear selection
Missä kohdin liikenneturvallisuudessa on puutteita? Kerro teiden nimet ja tarkenna kohdat.
Onko ehdotuksia liikenneturvallisuuden parantamiseksi pahimpiin kohtiin?
Millaisena koet liikennemäärät alueella nyt verrattuna esim kaksi vuotta sitten?
Onko sinulle sattunut tällä alueella liikenteessä onnettomuus tai läheltä piti tilanne, mikä on johtunut tiestön huonosta kunnosta tai ylläpidosta tai muusta rakenteellisesta riskitekijästä?
Vapaa sana
Jos liikenneasioista järjestetään tapaaminen asukkaiden ja kaupungin edustajien kanssa, osallistuisitko tapaamiseen? Jätä yhteystietosi kutsua varten.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy