Ékes-Édes Glazúrozó Tortadíszítő Tanfolyamok Jelentkezési Űrlap

Tortaglazúrozó Alaptanfolyam
A bemutató és az oktatás kiterjed az alábbi oldalban foglaltakra:
http://glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/torta-diszito-tanfolyam.html

Amennyiben Adatvédelmi Nyilatkozatunkat elfogadja, úgy kérjük adja meg a személyes adatait, mely alapján a tanfolyam szervezése alatt tartjuk önnel a kapcsolatot és teljesítjük az alább megjelölt igényeit.
Adatvédelmi Nyilatkozatunk itt olvasható:
http://glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/adatvedelmi-nyilatkozat.html
Üdvözlettel:
Vargáné Orbán Anikó
alapító, oktató
Ékes-Édes Stúdió

Email address *
Az Ön adatai
Résztvevő neve: *
Your answer
telefonszáma: *
Your answer
Befizető (számlázási) neve és címe: *
Kitöltése kötelező, amennyiben a befizető, vagy az utalást indító bankszámla tulajdonosa eltér a résztvevőtől! Cég nevére, csak akkor lehetséges kiállítani átutalásos számlát, ha az átutalás a cég hivatalos bankszámlájáról érkezik!
Your answer
levelezési név és cím:
Kitöltendő amennyiben a résztvevő címével nem egyezik meg!
Your answer
lakcím:
Kitöltendő amennyiben az előzőektől eltér!
Your answer
A Választott Tanfolyam
Glazúrozó Tortadíszítő Haladó Tanfolyam (3 napos tanfolyam)
Aki a cukormáz használatában nagyobb gyakorlattal rendelkezik, akár tortadíszítésben, akár mézeskalács díszítésében azok részére ajánlott tanfolyam. Részletek a tanfolyamról:http://glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/torta-diszito-tanfolyam.html
Glazúrozó Tortadíszítő Alaptanfolyam (3 napos tanfolyam)
Glazúrozó (Royal Icing) Alapismeretek
*
Időtartam 3 óra, a Glazúrozó Tortadíszítő Alaptanfolyamokat megelőző napokon 14-17 óra között. A tananyag ajánlott azoknak akinek nincsen a cukormáz (azaz royal icing, avagy glazúr) használatában megszerzett korábbi gyakorlata. Ez kiegészíti a Torta​ Glazúrozó Alaptanfolyam anyagát! Igény esetén a 3 napos alaptanfolyamot megelőző napon délután a 3 napos tanfolyamon résztvevőknek. Bővebben a linken: http://glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/torta-glazurozo-alapismeretek.html
A burkolt torta gyors festése tanfolyam (1 napos tanfolyam)
Szállás és Utazás
Szállás
Igény esetén kérheted a Stúdióhoz közeli, a többi résztvevőjével való elhelyezést apartmanban felszerelt konyhával, 2-3 ágyas szobákban. Ez jóval kedvezőbb árú az extra szolgáltatásokat nyújtó magasabb színvonalú szálláshelyekhez képest. A tapasztalatok szerint kellemes kikapcsolódást nyújt a hasonló érdeklődésű társakkal eltöltött néhány nap. Szállás díja függően attól, hogy hol tudjuk biztosítani az éjszakák számának, és egyéb igényeknek a függvényében 6,000-5000 Ft/fő/éj. Fenntartjuk a jogot, hogy az aktuális lehetőségek közül a környék kínálatából mindig a már bevált és legkedvezőbbet válasszuk. Amennyiben nem választod ezt a lehetőséget, például, mert különleges szolgáltatásokat, félpanziót, vagy wellness szolgáltatásokat is igénybe vennél, vagy családdal együtt jössz, úgy vállalod a szállásfoglalás önálló lebonyolítását. Ehhez segítséget az alábbi linken találsz: http://glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/hasznos-informaciok_6.html )
Mely éjszakákra foglaltat szállást?
Csoportos elhelyezés esetén 2-3 ágyas szobákban a tanfolyam résztvevőivel.
Hozzájárul-e, hogy lakóhelyét és telefonszámát megosszuk a tanfolyam másik 3 résztvevőjével, az esetleges együtt utazás megszervezésére, az utazási költségek megoszthatósága miatt?
Utazás
Amennyiben tömegközlekedéssel érkezik, igényt tart-e, hogy keszthelyi, vagy hévízi állomásra Önért menjünk?
Az Ön egyéb közlendője vagy kérdése:
Your answer
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot (http://glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/adatvedelmi-nyilatkozat.html) elolvastam és elfogadom. Tanfolyamon való részvételem érdekében hozzájárulok a fent megadott adataim rögzítéséhez és tanfolyam szervezése során a részvételhez szükséges információkkal a tájékoztatásomhoz. *
Köszönjük regisztrációját a tanfolyamra! Az alábbi gombra kattintva kérjük küldje el részünkre ezt a kitöltött űrlapot. Hamarosan küldjük önnek a regisztrációs díj befizetéséhez az utalási adatokat, mellyel véglegesítheti regisztrációját.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms