Reservatieformulier voor groepsbezoek
Vul dit formulier in voor elk groepsbezoek, of het nu om een al of niet-geleid bezoek gaat.
Groepbezoeken zonder gids (euros 6/pers - schoolgroepen gratis). Rondleiding met gids (min 15 betalende pers, 10 euros/pers, 1 gidsbeurt inbegrepen, 14 €/pers - 2 gidsbeurten inbegrepen).
Email address *
Groepsgegevens
Naam van de groep *
Your answer
Adres: *
Your answer
Postnummer: *
Your answer
Gemeente: *
Your answer
Tel : *
Your answer
Fax:
Your answer
Naam van de verantwoordelijke begeleider: *
Your answer
GSM - nummer waarop groep bereikt kan worden: *
Your answer
Reservatie
Ik wens een groepbezoek in de Plantentuin Meise te organiseren met mijn vereniging
Datum: *
Your answer
Uur :
Time
:
Totaal aantal groepsleden: *
autocar - chauffeur niet inbegrepen
Your answer
Gemiddelde leeftijd groepsleden: *
Your answer
Aantal rolstoelgebruikers: *
Your answer
Naam van het autocarbedrijf (of ander transportmiddel): *
Het bezoek *
Groepsbezoek zonder gids (toegangsprijs op http://www.plantentuinmeise.be/PUBLIC/GENERAL/GENERALNL/admissionpricesnl.php). Rondleiding met gids (min 15 pers, 10 euros/pers, 1 gidsbeurt inbegrepen, 14 €/pers - 2 gidsbeurten inbegrepen).
Required
RONDLEIDING
Vul dit veld in wanneer u een geleid bezoek wenst. Een rondleiding met gids duurt ongeveer anderhalf tot twee uur (min 15 betalende pers, 10 euros/pers, 1 gidsbeurt inbegrepen, 14 €/pers - 2 gidsbeurten inbegrepen). Bij slecht weer worden de buitenactiviteiten tot een minimum beperkt en wordt vooral het Plantenpaleis bezocht. Betaling van de toegangsgelden en gidsbeurten gebeurt contant aan de kassa bij het begin van het bezoek of achteraf per factuur.
Thema van de rondleiding 1
Thema van de rondleiding 2
Taal van de rondleiding *
Betaling van de toegangsgelden en gidsbeurten gebeurt contant aan de kassa bij het begin van het bezoek of achteraf per factuur *
BTW-nummer of ondernemingsnummer verplicht bij betaling achteraf per factuur :
Your answer
Facturatieadres (indien verschillend van adres bovenaan):
Your answer
MAALTIJDEN
Maaltijden dienen ter plaatse in de Oranjerie steeds contant betaald te worden (in baar geld of per Bancontact, BTW-kasticket wordt meegegeven). De autocarchauffeur ontvangt, na ontvangst van de kassavoucher, een gratis maaltijd ter waarde van € 15.
Reserveer hieronder.
Menu en prijs: http://www.plantentuinmeise.be/PUBLIC/GENERAL/PDF/groepsmenu_2017_NL.pdf
*
Reservatie maaltijd

Enkel tussen 12:00 en 16:30 behalve het ontbijt (09:45)
Ochtend
Middag
Namiddag
Uur van de maaltijd
Time
:
Chauffeur eet mee
Eventuele commentaar
Your answer
* Wijzigingen, te laat komen en annulaties
Bezoek en gidsen: Uiterlijk 7 werkdagen voor het bezoek dient het definitieve aantal deelnemers per fax of e-mail doorgegeven te worden. Indien de groep later komt dan het afgesproken uur dient de verantwoordelijke de Plantentuin telefonisch op de hoogte brengen op het nummer 02/260.09.93.Indien de groep meer dan 30 min. te laat is, zullen de gidsen weer huiswaarts keren. Bij annulatie minder dan 7 werkdagen vóór het bezoek wordt een bedrag van € 65 (week) of € 80 (weekend en feestdagen) per gids, per 15 personen, aangerekend aan de groep. Tot 2 werkdagen voor het bezoek aanvaarden wij kleine wijzigingen aan het aantal deelnemers. Deze dienen per fax of e-mail doorgegeven te worden. Telefonische wijzigingen worden niet aanvaard. Last-minutewijzigingen aan het programma op de dag van het bezoek zelf dienen door de groepsverantwoordelijke aan de attractie zelf gecommuniceerd te worden. Deze last-minutewijzigingen hebben geen enkele invloed meer op de overeengekomen prijs. De Plantentuin wijst elke verantwoordelijkheid af voor gebeurlijke ongevallen. In geval er schade aan de collecties wordt vastgesteld, zal proces-verbaal worden opgemaakt en zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden.

Gereserveerde maaltijden in de Oranjerie: Uiterlijk 7 werkdagen voor het bezoek dient het definitieve aantal deelnemers per fax of e-mail doorgegeven te worden. Tot 2 werkdagen voor het bezoek aanvaarden wij kleine wijzigingen aan het aantal deelnemers. Deze dienen per fax of e-mail doorgegeven te worden. Telefonische wijzigingen worden niet aanvaard. Zonder dergelijk bericht wordt steeds het gereserveerde aantal maaltijden aangerekend. Bij annulatie van uw reservatie, minder dan 2 werkdagen voor het bezoek, wordt 50% van de waarde van de gereserveerde maaltijden aangerekend aan de organisator. Indien de groep later komt dan het afgesproken uur dient de verantwoordelijke de Plantentuin telefonisch op de hoogte brengen op het nummer 022600993. Indien de groep meer dan een half uur vertraging heeft stellen wij alles in het werk om onze diensten aan te passen aan de gewijzigde planning maar kunnen geen voorrang meer garanderen op andere bestellingen of reservaties.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service