Курс по астрономија за деца
Почитувани,
Квотата за посетители на курсот по астрономија за деца е веќе пополнета. Ви благодариме за Вашиот интерес! Следете нѐ на нашата веб-страна и социјалните мрежи за да дознаете кога ќе биде следниот курс за деца или некоја од нашите други активности.

Со почит,
Скопско астрономско друштво.

This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service