Setmana ADNemprèn. Emprenedoria post Covid-19 a la Catalunya Central. Del 17 al 19 de Maig 2021
Fomat: online (rebreu l'enllaç el mateix dia)

Nom i cognoms assistent *
Municipi. Comarca *
Perfil assistent
Clear selection
Mail de contacte on rebre l'enllaç de la sessió *
Inscripció Jornada dilluns 17/05/2021 "Panorama econòmic arran de la pandèmia i perspectives". Enric Casulleras, Doctor en Política Econòmica i professor de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat deVic-Universitat Central de Catalunya. "Oportunitats del fons Next Generation EU per a empreses i startups". Berta Pérez, Directora de Projectes Europeus i Innovació de la Cambra de Barcelona.
Clear selection
Inscripció Jornada dimarts 18/05/2021 “Emprenedoria entorn a la digitalització i la transició ecològica”
Clear selection
Inscripció Jornada dimecres 19/05/2021 Taula rodona: “Compartim experiències amb alguns premiats dels Premis ADNempren 2017 i 2019”.
Clear selection
Protecció de dades

Conforme amb allò previst en el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta el tractament de dades personals, li informem que el responsable del tractament és CONSORCI DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA, amb domicili al carrer Enric Prat de la Riba, 17 de 08570 - Torelló, NIF P0800157J a./e.: consorci@gesbisaura.cat. Les seves dades de caràcter personal seran tractades per informar sobre programes que creiem que poden ser del seu interès, sobre ajuts i subvencions, fer-li arribar notícies rellevants de l'àmbit empresarial de la comarca, donar-li accés a formacions i activitats del món professional. Les dades proporcionades es conservaran durant el termini màxim de cinc anys sempre que no s’hagi sol·licitat abans la seva supressió. Vostè té dret a accedir, rectificar les seves dades, així com sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessàries per a la seva finalitat. També en determinades circumstàncies pot sol·licitar la limitació del tractament, en quin cas sols es conservaran per a l’exercici o defensa de reclamacions. Per exercir els seus drets pot dirigir-se per qualsevol mitjà al responsable del tractament ,prèvia identificació. També podrà acudir a l’Autoritat de Control competent i presentar una reclamació quan consideri que la seva sol·licitud d’exercici d’aquests drets no s’ha atès degudament.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy