Проект LIDS: Прашалник за преференците на возрасни (50+) за обуки од областа на ИКТ
LIDS е интернационален проект финансиран од Европската Комисија преку Еразмус+ програмата. Главната цел на овој проект е подобрување на развојот на добри образовни пракси за обуки од областа на ИКТ наменето за возрасни (50+).

Мислењата и преференците на возрасните (50+) од областа на ИКТ се многу важни за нас и за таа цел е составен овој прашалник. Вашето учество во оваа анкета е на доброволна база и истото е анонимно. Секое прашање е назначено со одреден код со цел полесно да се процесира обработката на податоци во сите земји учесници во проектот. Ви благодариме за Вашето одвоено време и соработка.

Времетраење: околу 7 минути

Повеќе информации за проектот можете да најдете на следниот линк
http://lids.eaiu.org
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy