Pudasjärven Kirjakaupan syksy
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Pudasjärven Kirjakaupan kahvilatapahtumiin. Kirjakaupalla on myös paperisia lomakkeita, joten kerrothan tästä myös heille joita digiviestintä ei tavoita!
Aikataulut ja yksityiskohtaiset suunnitelmat tarkentuvat kyselyn perusteella, joten vastaathan mahdollisimman nopeasti, viimeistään 22.9. mennessä. Toivomme saavamme ensimmäiset kahvilat pyörimään lokakuun alusta.
Tapahtumat ovat ilmaisia, eikä tapahtumien ohjaajille makseta palkkaa.
HUOM! Kyseessä ei ole kurssi tai opetustapahtuma, vaan vapaamuotoinen yhdessäolo ja ajatusten jakaminen valittujen aihepiirien tiimoilta. Käsityöpiireissä jokainen osallistuja vastaa materiaalikuluista itse, mutta voidaan sopia myös mahdollisista yhteistilauksista.
Jos mielessäsi on toive muunlaisesta tapahtumasta, voit mainita sen lomakkeen lopussa.
Tule rohkeasti mukaan!
Email *
Yhteystietoja käytetään ainoastaan Pudasjärven Kirjakaupan tapahtumien järjestämiseen ja niistä tiedottamiseen, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.
KIELIKAHVILAT
Kielikahvilat antavat osallistujille mahdollisuuden käyttää ja sujuvoittaa jo olemassaolevaa englannin, ruotsin tai ranskan kielitaitoa. Tarkoituksena on vetreyttää ruostuneita taitoja, kartuttaa sanavarastoa ja irrottaa kielenkantoja tarttumatta sen kummemmin kieliopin kiemuroihin. Keskustelujen ajankohdat ja teemat päätetään yhteisesti ryhmän kanssa ensimmäisillä kokoontumiskerroilla.
Psst: Hakusessa olisi ainakin viittomakielen ja suomea vieraana kielenä puhuvien ryhmänvetäjät, myös saksaan saattaisi olla kiinnostusta. Löytyykö vapaaehtoisia?
Jos sinulla on toiveita ajankohdasta (arkipäivä/ilta/viikonloppu), laita myös ne kommentteihin.
Olen kiinnostunut seuraavista kielikahviloista *
Required
Ajatuksia ja kommentteja kielikahviloista
KÄSITYÖPIIRIT
Kirjakaupan sohvanurkkaus kutsuu neulojia, virkkaajia ja muita käsityön ystäviä! Kirjakauppiaalla on näissä asioissa kämmenenkokoinen peukalo, mutta eipä huolta! Ellen Holmström on lupautunut vetämään kahta neulekerhoa näin alkuun, ja muitakin vapaaehtoisia on vilahdellut keskusteluissa. Aloitetaan neulekerhoista, mutta laita ihmeessä ideasi yhteystietoihin, mikäli haluat aloittaa toisenlaisen ryhmän.
Joulukorttien askarteluryhmä olisi varmasti suosittu, joten ilmianna itsesi jos olet kiinnostunut lähtemään vetäjäksi. (Muistathan, että ryhmät ovat ilmaisia ja toimivat täysin vapaaehtoisperiaatteella, eikä vetäjillekään siis makseta palkkaa.)

Jos sinulla on toiveita ajankohdasta (arkipäivä/ilta/viikonloppu), laita myös ne kommentteihin.
Olen kiinnostunut seuraavista käsityöpiireistä *
Required
Ajatuksia ja kommentteja käsityöpiireistä
MUU TOIMINTA
Kielikahviloiden ja käsityöpiirien lisäksi kirjakaupan kokoontumisnurkkausta tullaan käyttämään myös kirjailijavierailuihin. Onko sinulla ideoita muunlaiseen toimintaan? Voit kertoa ne tässä, tai käydä kaupalla juttelemassa. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen pudasjarven.kirjakauppa@gmail.com.

Ajatuksiani toiminnan kehittämisestä
HUOM!
Lomakkeen lähettämisen jälkeen sinulla on mahdollisuus tarkastella muiden vastauksia, ja muokata omiasi.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy