Unfollow a les violències masclistes-Tortosa
Presentació del projecte educatiu sobre violències masclistes en entorns digitals
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya us convida a la presentació del projecte educatiu "Unfollow a les violències masclistes". L'acte consta d'una presentació teòrica sobre les violències masclistes en entorns digitals i una sessió pràctica de 2hores per aprendre mecanismes per treballar la temàtica amb adolescents i joves.

Data: 12 de desembre 2019
Hora: 16.30-19.30h
*Obertura de portes 16.15h
Lloc: Sala Terres de l’Ebre de l’Edifici de la Generalitat (Pl. Gerard Vergés, 1, Tortosa)

PLACES LIMITADES. Inscriviu-vos omplint aquest formulari
Nom i cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Edat *
Your answer
Gènere *
Professió o estudis en curs *
Your answer
Formes part d'una associació juvenil, espai juvenil o centre educatiu? Quin/a? *
Your answer
Què et motiva a participar?
Your answer
Protecció de dades
Als efectes del que preveu la normativa estatal i europea en matèria de privacitat i protecció de dades de caràcter personal, les dades personals facilitades en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat del CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA (CNJC), amb la finalitat de gestionar la inscripció a l’acte UNFOLLOW A LES VIOLÈNCIES MASCLISTES, controlar l'assistència i organitzar els tallers posteriors.

El període de conservació de les dades serà el necessari per a la finalitat indicada i, en qualsevol cas, per un màxim d’un any. Amb la introducció i enviament de les teves dades, consents aquest tractament amb la finalitat indicada.

Autoritzo l’enviament per correu electrònic d’informació sobre actualitat i activitats futures del CNJC *
Required
Durant l'acte es faran fotografies que es penjaran a les nostres xarxes socials, publicacions i web. Autoritzes la publicació de la teva imatge? *
Required
Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els drets de portabilitat i de limitació del tractament disposats pel RGPD, dirigint-te per escrit (acompanyant fotocòpia del DNI), i amb la referència “Protecció de Dades” a: CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA, Pl. de Cardona, 1-2. 1r 1a, (08006)-BARCELONA, o per correu electrònic, en les mateixes condicions, a consell@cnjc.cat.

En qualsevol cas, pots dirigir-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels teus drets.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CNJC. Report Abuse