Αίτηση Συμμετοχής στα σεμινάρια WOMENTORS 2020
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον συμμετοχής σας στα σεμινάρια ενδυνάμωσης νέων γυναικών WOMENTORS.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέες γυναίκες 18-35 ετών. Η υποβολή αιτήσεων είναι δυνατή έως και τις 31/10/20 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Το περιεχόμενο των σεμιναρίων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που συνδέονται με τη συμμετοχή της γυναίκας στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή και με την άρση διακρίσεων και στερεοτύπων φύλου. Επιπλέον, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη ήπιων ικανοτήτων (soft skills) που ενισχύουν τη θέση και τα προσόντα της γυναίκας.

Η αίτηση συμμετοχής αφορά σε σειρά 10 διαδραστικών σεμιναρίων ενδυνάμωσης (https://www.womentors.gr/me-mia-matia-seminaria/) τα οποία θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως στη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς 2020-21, ξεκινώντας από το Νοέμβριο 2020. Η ροή των σεμιναρίων θα λαμβάνει υπόψη της τις υποχρεώσεις γυναικών που διανύουν τις σπουδές τους (π.χ. εξεταστικές περιόδους) ή εργάζονται και το χρονοδιάγραμμα θα διαμορφωθεί με τρόπο ευέλικτο, ώστε να συνδυάζει τις ποικίλες υποχρεώσεις των συμμετεχουσών. Ο αριθμός των σεμιναρίων που θα προσφέρονται ανά μήνα θα κυμαίνεται μεταξύ 1 και 2.

Λόγω της πανδημίας όλα τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, όπως προαναφέρθηκε, διαδικτυακά. Όλες οι συμμετέχουσες που θα παρακολουθήσουν και τα 10 εξ αποστάσεως σεμινάρια, θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο https://www.womentors.gr/sychnes-erotiseis-gia-oles-tis-nees-gynaikes/ .

Για περισσότερες απορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο info@womentors.gr.

Το έργο WOMENTORS υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Ίδρυμα Λαμπράκη και εταίρο την οργάνωση «Αποστολή Άνθρωπος».
Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy