Înscrieri Internet Governance Cocktail, 18.11.2016 - ora 16:00
Guvernanța Internetului este un subiect complex și încâlcit. E foarte ușor să te pierzi prin marea de informație, așa că demarăm o serie de întâlniri informale pe tema Internet Governance pentru a crea un spațiu de înțelegere comună.

Obiectivul seriei de întâlniri regulate este așadar de a deveni un loc de informare pe tema guvernanței Internetului și de a pune la un loc toate resursele disponibile pentru pregătirea unui Internet Governance Forum național.

Primul eveniment va avea loc pe 18 noiembrie, în București, între 16:00 - 18:00, într-un cadru informal de tipul unui cocktail. Vom avea o prezentare introductivă despre ce înseamnă Internet Governance, cine sunt actorii și de ce este important să ne implicăm.

Evenimentul va avea loc la sediul ActiveWatch, str. Calea Plevnei, nr. 98, bloc 10C. Pentru orice informații, păstrăm legătura prin valentina.pavel[@]apti.ro și secretariat[@]igf.ro

Participarea la acest eveniment se face doar pe baza înscrierii acestui formular. Vei primi un e-mail de confirmare a participării.
Locuri maxime disponibile: 25

Organizatorii primului eveniment sunt Asociația pentru Tehnologie și Internet, cu sprijinul secretariatului igf.ro

Mai multe informații despre Guvernanța Internetului pe www.intgovforum.org și pe www.igf.ro
Nume *
Prenume *
Organizație *
Funcție *
E-mail *
Telefon
Ce înseamnă Guvernanța Internetului pentru tine? *
Ce îți dorești să clarifici în cadrul primei întâlniri? *
Ai mai participat fizic sau remote la întâlniri naționale, regionale sau internaționale despre guvernanța Internetului? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy