POTVRDA DOLASKA - Konferencija: „Održivi energetski razvitak grada Velike Gorice“
Poštovana/i,

i ove godine, Ured za zaštitu okoliša Grada Velike Gorice, povodom održavanja Europskog tjedna održive energije, u suradnji s Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, organizira konferenciju: "Održivi energetski razvitak grada Velike Gorice", 8. 6. 2019. godine (subota), od 9 do 14 sati, u DVORANI GALŽENICA, Trg Stjepana Radića 5, Velika Gorica.

Cilj konferencije je velikogoričkoj javnosti predstaviti projekte Grada u području energetski održivog razvitka i zelene gradnje te im približiti ovu tematiku, kako bismo ostvarili podršku javnosti politici energetski održivog razvitka Grada Velike Gorice.

Ljubazno molimo da ispunite sva navedena polja kako bi potvrdili Vaše sudjelovanje na Konferenciji.
Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

S poštovanjem,
Tea Žugaj, Hrvatski savjet za zelenu gradnju T: +385 1 4886 296; M: +385 99 313 8660; E: tea.zugaj@gbccroatia.org

Email address *
PODACI SUDIONIKA KONFERENCIJE
Prezime *
Your answer
Ime *
Your answer
Naziv poduzeća/ institucije *
Your answer
Funkcija
Your answer
Mobitel
Your answer
VAŽNO - GDPR!
Prihvaćanjem Izjave o davanju suglasnosti za pružanje i obradu osobnih podataka Hrvatskom savjetu za zelenu gradnju (HSZG-u) te ustupanjem Vaših osobnih podataka (ime, prezime, naziv poduzeća, funkcija, e-mail i mobitel, kao i drugi podaci o mom poslodavcu, položaju ili funkciji kod poslodavca, podatke o događaju koji sam pohađao, mjesto i datum događaja, potvrdu, certifikat, licence itd.) putem ovih mrežnih stranica/ online prijavnice, potvrđujete da ste Izjavu pažljivo pročitali i razumjeli sve u njoj navedene informacije, te dopuštate da HSZG, kao Voditelj zbirke osobnih podataka i korisnik, obrađuje i koristi vaše osobne podatke u skladu sa Zakonom o udrugama (Narodne novine 74/14) i Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR – Uredba EU 2016/679) koja se počela primjenjivati od 25. svibnja 2018. godine, te sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka, u svrhu vođenja evidencije članstva, administracije i upravljanje uslugama, te u marketinške svrhe* (dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o aktivnostima, proizvodima i/ili uslugama Savjeta i njegovih partnera).

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj Izjavi. Prihvaćam Izjavu o davanju suglasnosti za pružanje i obradu osobnih podataka Hrvatskom savjetu za zelenu gradnju u svrhu vođenja evidencije članstva, administracije, upravljanje uslugama, te u marketinške svrhe*.

*
Zahvaljujemo na odvojenom vremenu za ispunjavanje prijavnice!
Puni tekst Pravilnika o politici zaštite osobnih podataka Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju možete pročitati na: www.gbccroatia.org

*Marketinške svrhe uključuju: vođenje evidencije o sudionicima događaja, uključujući evidenciju o broju događaja (i na kojima) je osoba sudjelovala; za analiziranje i utvrđivanje iz kojih organizacija sudionici dolaze i kakve funkcije obnašaju u tim organizacijama; za slanje e-pošte (e-mailova) s ciljem informiranja o edukacijama, simpozijima, novostima, o uslugama i događanjima, bilo kod organizatora ili kod trećih strana (partnera, sponzora, ostalih sudionika događaja); za kontaktiranje telefonom, u svrhu predstavljanja strukovnih sistemskih rješenja pojedincu ili poslodavcu; a prema prethodnom dogovoru također i na njihovoj adresi; za praćenje čitanja poslanih poruka e-pošte, koje je pojedinac otvorio ili nije otvorio, veze koje je otvorio ili kliknuo (sadržaj koji je pročitao ili gledao), koliko je vremena čitao ili pregledavao pojedinačni sadržaj; za segmentiranje pojedinaca na temelju činjenica iz prethodne alineje i daljnje slanje prilagođenih (individualiziranih) e-poruka (to znači da različiti pojedinci mogu primati e-poštu s različitim sadržajem), s ciljem boljeg (relevantnijeg) informiranja pojedinaca i postizanja veće razine odgovora na vijesti poslane e-poštom; za objavljivanje u stručnim medijima i na web stranicama, s primarnim ciljem promicanja pojedinca i njegovog poslodavca (ovlašteni arhitekt, licencirani izvođač, ..);davanje certifikata, potvrda, licenci itd. sudionicima događaja i vođenja evidencije s tim u vezi.

Organizator (HSZG) prikuplja, pohranjuje, obrađuje i prosljeđuje svojim ugovornim operatorima podatake, i to u gore navedene svrhe.

Svjestan(-na) sam i prihvaćam da operator može trajno zadržati moje osobne podatke, sve do mog otkazivanja ovog pristanka, osim ako je svrha obrade u danim okolnostima već postignuta - u ovom slučaju, operator je dužan osobne podatke kojima je postignuta Svrha obrade, učinkovito i trajno izbrisati ili anonimizirati.
Upoznat(-a) sam s činjenicom da se takav pristanak za obradu osobnih podataka može u bilo kojem trenutku poništiti ili promijeniti, bez ikakvih negativnih pravnih posljedica za mene.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service