Meet The Pro masterclass 'Social Media'
De laatste Meet The Pro van 2017 vindt plaats op woensdag 20 december. Voor de verandering gaan we op bezoek bij MONO en tijdens deze sessie zal Anna Oosterling van Get Your Act Together meer vertellen over social media.

Wat zijn sociale media en welke soorten zijn er? Welke zijn interessant voor muzikanten en hoe kan je deze media het beste inzetten? Ook geeft ze tips over het bepalen van doelen en de doelgroep, maar ook over het uitzetten van strategie.

Het blijft dit keer niet bij tekst en uitleg alleen. Anna zal ook bestaande Facebookpagina's en Insta Profielen beoordelen. Wat zijn de DOs and DON'Ts die ze tegenkomt? Good practices vs. dat kan beter (en hoe)? Tips and tricks om de profielen te verbeteren? Et cetera, et cetera!

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden en laat vooral weten als jullie social media kanalen beoordeeld mogen worden.

Email address *
Naam *
Your answer
Postcode
Your answer
Huisnummer
Your answer
Feedback over jullie social media?
Vul hieronder de link(s) in van jullie Facebookpagina en/of Instagram profiel, als jullie deze graag behandeld zien worden tijdens de masterclass. Let op, de feedback is ten overstaan van alle bezoekers in de zaal!
Facebook
Your answer
Instagram
Your answer
Extra informatie
Datum: woensdag 20 december 2017.
Locatie: MONO. Adres: Vijverhofstraat 15, Rotterdam.
Inloop: 19.30 uur. Start: 20.00 uur.
Entree: €5,- (contant betalen svp!).
Mails ontvangen over Meet The Pro?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms