Формуляр за кандидатстване за участие в обучение за учители за развитие на ключови компетентности у учениците
Критерии за участие:
1. Педагогически специалисти, които работят на трудов или граждански договор в училище с ученици (без значение от етапа) през учебната 2019-2020 г. на територията на цялата страна.
2. Педагогическите специалисти ценят значимостта на развиването на ключови компетентности у учениците и имат нагласата целенасочено да работят за развиване на тези компетентности.
3. Педагогическите специалисти проявяват готовност да работят дългосрочно за развиване на ключови компетентности у учениците, на които преподават.
4. Педагогическите специалисти са готови да поемат ангажимент да проведат минимум 1 дейност, подкрепяща развиването на ключови компетентности на учениците в учебните часове, които провеждат, в рамките на изпълнение на дейностите по проекта
5. Педагогическите специалисти работят за развиване на ключови компетентности у учениците през формални и неформални структури в училище и извън него.

Краен срок за кандидатстване: 31 март 2020
Ще получите потвърждение за участие до 06 април 2020.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Обучението за учители е част от проект на сдружение "Образование България 2030" №BG05SFOP001- 2.009-0050 “Повишаване на гражданското участие в процесите на формулиране, изпълнение и мониторинг на политики и законодателство във връзка с преподаването и развиването на ключови компетентности у учениците”, осъществяван с финансовата подкрепа на оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Три имена: *
Имейл: *
Tелефон: *
Наименование на училището, в което преподавате: *
Населено място на училището и адрес: *
Позиция в училище: *
На кои класове преподавате? *
Required
Учебен/и предмет/и, по който/които преподавате: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Академия НИКЕ. Report Abuse