Spolno zdravje pri mladih
SOGLASJE

Zahvaljujemo se vam za pripravljenost na sodelovanje v tej študiji, podprti s strani Evropske federacije društev študentov psihologije (EFPSA) in Univerze "Sapienza" v Rimu (Itaija). Raziskava, v kateri sodelujete, raziskuje kvaliteto spolnega zdravja pri mladih odraslih v povezavi s pomembnimi psihosocialnimi faktorji v različnih evropskih državah. Pridobljeni podatki bodo omogočali izboljšanje delovanja na področju zdravstvene podpore in zdravljenja posameznikov s težavami na področju spolnosti. Protokol je odobril etični odbor Oddelka za dinamično in klinično psihologijo Univerze "Sapienza" v Rimu (Italija).

Naprošamo vas, da odgovarjate po resnici glede na vaša prepričanja in izkušnje. Ni pravilnih ali napačnih odgovorov. Prosimo, da izberete tiste, ki najbolje opišejo vašo realnost. Protokol je sestavljen iz nekaj vprašalnikov. Pri vsakem bo opredeljena vsebina in način odgovarjanja.

Pridobljeni podatki so striktno anonimni. Zbrane informacije bodo obravnavane kot strogo zaupne in uporabljene za namene raziskave v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov 2016/679 (GDPR) in zakonskim odlokom št. 196 z dne 30. junij 2003 (italijanski zakon). Prav tako vas opominjamo, da lahko na katerikoli točki prenehate z reševanjem vprašalnika. Na podlagi tega bodo (tudi delno) izpolnjeni vprašalniki sami po sebi vsebovali vaše privoljenje sodelovanja v raziskavi.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vaše zelo pomembno sodelovanje in vam ostajamo na razpolago za nadaljnje pojasnitve na sledečem elektronskem naslovu:

ist.sessuologia@sessuologiaclinicaroma.it
ALI
anjajavoricanja@gmail.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service