Inschrijvingsformulier Cursus instructeur 2021
Email *
Wat?
Cursus ter voorbereiding van het officiële instructeursbrevet, uitgereikt door de Koninklijke Kynologische Unie St. Hubertus (KKUSH) , gehoorzaamheid (sectie 4B) Deel 1 Kynologie en Kynethologie voor alle disciplines Deel 2 Gehoorzaamheidsprogramma (Sectie 4B)
Voor wie?
Voor beginnende instructeurs die willen starten met een degelijke theoretische kennis, of voor meer ervaren instructeurs die hun ervaring willen onderbouwen met een theoretische basis. De deelnemer moet lid zijn van een hondenschool, aangesloten bij de KKUSH, om te kunnen deelnemen aan het examen.
Lesgever
Mevr. Lieve Ghesquiere (officieel KKUSH-keurder , sectie 4B)
Waar?
In de kantine van hondenschool HOOP ; Kraaiwinkelstraat 49B – 9320 Nieuwerkerken (Aalst)
Wanneer?
Op onderstaande zaterdagen; telkens van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30:

6 November 2021

13 November 2021

20 November 2021

27 November 2021
Kostprijs?
Het inschrijvingsgeld bedraagt 65 euro voor de volledige syllabus (Deel 1 + Deel 2) Indien je enkel 1 deel wenst te volgen, betaal je 45 euro
Middagmaal
Op de eerste lesdag voorzien wij een spaghetti (kostprijs = 8 euro). Gelieve dit te reserveren bij uw inschrijving. Op het einde van elke lesdag kan je reserveren voor de volgende maaltijd.
Inschrijven
Inschrijven kan via een mail naar Chris Beerens op het emailadres : vzwhoop790@gmail.com met duidelijke vermelding van jouw naam, adres, gsm- / telnummer en de naam van de club + KKUSH nr waar je bent aangesloten. Of via dit formulier
Betalen
Gelieve het inschrijvingsgeld over te schrijven op rekeningnummer BE83 2930 0909 4615 van hondenschool Hoop met als mededeling ‘Cursus + uw naam + voornaam’ Inschrijven en inlichtingen In schrijven kan tot uiterlijk 10/10/2019. Schrijf tijdig in want het aantal deelnemers is beperkt volgens de capaciteit van de kantine. Voor verdere inlichtingen kan je steeds terecht bij Chris Beerens (gsm 0486/350.740).
Voornaam *
Achternaam *
Straat + nummer *
Postcode *
Gemeente *
Telefoon *
Hondenschool *
KKUSH nummer hondenschool *
Deel cursus *
Maaltijd eerste cursusdag (Spaghetti) *
Andere opmerkingen? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy