ROLANJE
Tečaj rolanja bo potekal v mesecih maju in je namenjen učenju in izpopolnjevanju rolanja otrok z uporabo sodobnih didaktičnih pripomočkov (poligoni, talnih oznak, ostalih rekvizitov). Vadbo bo prilagojena glede na predznanje otrok, kar jim omogoča najhitrejše napredovanje. PRIČNEMO 9.5.2017

Cilji: učenje osnov in zahtevnejših prvin rolanja, razvoj ravnotežja, prilagajanje na hitrost, seznanjanje s pravilno uporabo zaščitne opreme, seznanjanje z varnim načinom rolanja na različnih območjih, postaviti temelje za vrednotenje športa nasploh, spodbujati strpno in prijateljsko vedenje v skupini.

Vsi vadeči potrebujejo opremo za rolanje: rolarje, čelado, ščitnike za zapestje, komolce in kolena.
Uporaba zaščitne opreme je obvezna!!!

Priimek in Ime
Your answer
Telefon/ GSM številka:
Your answer
E- pošta
Your answer
Stopnja rolarskega znanja :
Izberite termin
Opombe
Your answer
S prijavo dovolim uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe društva. Društvo se obveže, da bo osebne podatke obdelovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne bo posredovalo tretjim osebam. Dovoljujem tudi uporabo slikovnega in video gradiva posnetega na vadbi ter izdelke otrok v izobraževalne in promocijske namene društva (npr. objava na internetni strani, na predstavitvenih plakatih) v okviru svojih dejavnosti. Če je oseba mlajša od 18 let, mora biti prijava poslana s strani staršev oz. zakonitega zastopnika!
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms