Ilmoittautuminen aluetilaisuuksiin / Agilityn koulutus- ja valmennustoiminnan kehittäminen
Agilityn koulutus- ja valmennustoiminnan kehittämishanke starttasi täyteen vauhtiin vuoden 2018 alussa alueellisilla keskustelutilaisuuksilla, joihin toivotetaan tervetulleiksi kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Kehittämishankkeen tavoitteena on uudistaa agilityn koulutus- ja valmennusjärjestelmä. Hankekokonaisuuteen sisältyy kouluttajan koko urapolku kouluttamisen ensi askeleista valmentajan ammattitutkintoon.

Hankkeen vetäjäksi valittiin keväällä 2017 agilityvalmentaja ja liittokouluttaja Sanna Lehtonen. Hankkeen Kick Off -tilaisuus järjestettiin Varalassa Tampereella 22.4.2017 SAGIn kevätseminaarin yhteydessä. Hanketta työstettiin myös vuoden 2018 SAGIn kevätseminaarissa sunnuntaina 22.4.2018.

Agilityssa koulutustoiminta on keskittynyt yhdistyksiin, joissa kouluttamisesta vastaavat etupäässä koulutusohjaajat. Tärkeä osa hanketta ovat aluetilaisuudet, joiden tarkoituksena on kerätä tietoa kouluttamisen nykytilasta, mahdollisuuksista ja toiveista tulevaisuudelle suoraan yhdistysten aktiiveilta.

Aluetilaisuuksia järjestetään kahdessa osassa. Ensimmäisen kierroksen tilaisuudet (8 kpl) olivat tammi-helmikuussa 2018 ja toisen kierroksen tilaisuudet touko-elokuussa 2018.

Touko-elokuun 2018 aluetilaisuudet (lista päivittyy):
- Turku/Lieto TO 3.5.2018 klo 18 / TSAU Areenan kahvio, Yrjönalhontie 2, Lieto
- Joensuu TO 17.5.2018 klo 18 / (paikka ilmoitetaan myöhemmin)

Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Tarjolla on pientä välipalaa.

Keskustelutilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki agilityn koulutus- ja valmennustoiminnasta kiinnostuneet. Erityisesti toivomme paikalle yhdistysten agilityjaosten vetäjiä, koulutusvastaavia, treeniryhmäasioista vastaavia henkilöitä ja tietysti seurojen koulutusohjaajia.

Tilaisuuksien sisältö muotoutuu keskustelun edetessä läsnäolijoiden mukaan. Käsiteltäviä aihepiirejä voivat olla esimerkiksi
- Agility on yhdistelmä ihmisten ja koiran toimintaa. Miten tämä tulisi ottaa huomioon kouluttajien koulutuksessa?
- Miltä näyttää agilitykouluttajan urapolku? Miten valmentajakoulutus sopii kokonaisuuteen?
- Miten nykyistä koulutusohjaajakoulutusta (perus- ja jatkokurssi) pitäisi kehittää, jotta se palvelisi entistä paremmin lajin tarpeita myös 2020-luvulla?
- Mitä konkreettista tukea yhdistykset toivoisivat SAGIlta kouluttajien koulutukseen?
- Mikä merkitys agilityvalmentajilla ja liittokouluttajilla on yhdistysten toimintaan?

Kaikki mukaan! :)

Lisätiedot:
Sanna Lehtonen, Agilityn koulutus- ja valmennustoiminnan kehittämishankkeen vetäjä
sklehtonen@gmail.com
p. 040-7359244

Oma nimi
Your answer
Edustamani yhdistys
Your answer
Roolini yhdistyksessä
Voit halutessasi valita useamman vaihtoehdon
Sähköpostiosoite
Your answer
Ilmoittaudun mukaan seuraavaan tilaisuuteen:
Tilaisuuksien kesto on enimmillään 2,5 tuntia. Tarjolla on pientä välipalaa. Tieto Tampereen tapahtumapaikasta lähetetään ilmoittautuneille mahdollisimman pian.
Miksi agilityn koulutus- ja valmennustoiminnan kehittäminen erityisesti kiinnostaa?
Mitä odotat tilaisuudelta? Mitä toivoisit tilaisuudessa käsiteltävän? Mikä on alueellasi / yhdistyksessäsi / kouluttajana toimiessasi ajankohtaista juuri nyt? Mitä etuja ja hyötyjä tai toisaalta vaikeuksia ja ongelmia agilitykouluttajana toimimiseen tällä hetkellä liittyy?
Your answer
Lisätiedot ilmoittautumiseeni liittyen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms