Ilmottautuminen kokeilutilaisuuksiin
Syksyn alkeiskurssi lähestyy ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla roller derbyä ilmaiseksi! Kokeilutilaisuudet järjestetään seuraavasti:

sunnuntaina 23.9.2018 klo 12:00 - 14:00 Haanojan haali
keskiviikkona 26.9.2018 klo 19:30 - 21:00 Kuusankosken urheilutalo

Tällä lomakkeella ilmottaudut Kouvola Roller Derbyn avoimiin kokeilutilaisuuksiin. Ilmottautuminen ei sido sinua mihinkään emmekä liitä sinua postituslistalle, vaan otamme yhteyttä ainoastaan mahdollisessa ongelmatilanteessa.

Kirjaathan alle jalkasi koon sekä arvion suojien ja kypärän koosta. Suojien koko vastaa aika hyvin vaatekokoasi. Kypärä riippuu jonkin verran hiuksista. Varusteet sovitetaan ja tarpeen tullen vaihdetaan ennen luistimille nousua, joten riittää, että arviosi on suuntaa-antava.

Kokeilutilaisuudessa olet vakuutettu Kouvola Roller Derbyn kautta. Jos et jostain syystä pääse osallistumaan tapahtumaan, laitathan meille viestiä joko sähköpostitse info (at) kouvolarollerderby.com tai Facebookissa www.facebook.com/kouvolarollerderby.

Lisätietoja alkeiskurssista saat osoitteesta www.kouvolarollerderby.com/alkeiskurssi

Email address *
Nimi *
Treenit, joihin ilmottaudun *
Required
Kengänkoko *
Luistimen kuuluu olla aika napakka. Useimmille oikeankokoinen luistin on yhtä kokoa pienempi, kuin normaali kävelykenkä. Jos sinulla on esim. normaalia leveämpi lesti, niin ilmoita siitä alempana lisätietoja-kentässä.
Suojien koko *
Valitse normaalia vaatekokoasi vastaava koko.
Kypärän koko *
Kypärä on aina vähän hakemista, mutta ne keillä on isompi pää tietävät siitä melko varmasti itse. Muuten voit valita normaalia vaatekokoa vastaavan koon.
Lisätietoja, kysyttävää, kommentoitavaa?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Kouvola Roller Derby ry. - Terms of Service