Записване за доброволец за Коджа Кая
Моля попълнете данните по-долу и ние ще се свържем с вас. Благодарим ви!

Събитието се провежда на 1 май 2022 със старт от село Билка. Ангажиментът е да има хора по трасето на определени точки, които да насочват състезателите в правилната посока и да записват всеки преминал състезател с цел да се провери някой да не съкращава. Ангажиментът е за целия ден 1 май.

Исканите от нас по-долу лични данни са минимумът, който е необходим за регистрацията и участието ви. Информирайте се за вашите права тук - http://www.kodzha-kaya.com/bundles/frontend/files/gdpr.pdf.  
Ако сте съгласни с политиката за защита на вашите данни, молим да отбележите полето „Съгласен съм” и да продължите с регистрацията.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ако сте съгласни с политиката за защита на Вашите данни, молим да отбележите полето „Съгласен съм” и да продължите с регистрацията. *
Required
Разбирам важността на моето участие в събитието и потвърждавам, че съм сериозен и след като съм се регистрирал, ще присъствам! :) *
Required
Три имена *
Имейл *
Мобилен телефон *
Дата на раждане *
MM
/
DD
/
YYYY
Линк към Facebook профил *
Моля paste-нете пълен линк към вашият Facebook профил (пример: https://www.facebook.com/eden159), за да можем да ви добавим към специалната група за доброволците на събитието. Ако нямате Facebook акаунт напишете "нямам"
Имате ли фотоапарат и афинитет към снимането, и бихте ли желали да снимате любителски по време на събитието?
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy