KRUISTOCHT IN CHIRO-UNIFORM
Liefste pinkels & speelclubbers
Beste ouders

Binnenkort gaan wij weer op kamp richting Affligem !

De manier waarop we daar raken, is weliswaar net iets anders geregeld dit jaar. We zullen niet met de trein op kamp vertrekken, maar zullen werken met een carpool systeem.

Wij vragen hiervoor wel dat jullie zich op voorhand inschrijven, zo hebben wij een overzicht van wie er allemaal meegaat en wie er kan rijden. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat er zo min mogelijk auto's hoeven te rijden, wat natuurlijk ook goed is voor onze chirologische voetafdruk.

We hebben dit jaar 2 mogelijke formules om naar Affligem te komen.

1| De directe aanpak

Je wordt rechtstreeks verwacht aan de verzamelplaats in de buurt van de kampplaats en dit tussen 11h30 en 11h45 op 14 juli. Duur van de autorit is ongeveer 50min.

Maar natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor:

2| De avontuurlijke aanpak

Wij hebben met de pinkel- en speelclubleiding een kruistocht langsheen enkele Vlaamse kerken en velden in elkaar gestoken, die hopelijk zowel alle kindjes maar ook hun ouders onmiddellijk in de kampsfeer onderdompelt.

Deze aanpak zal natuurlijk iets langzamer gaan. Bij deze optie vertrek je tussen 8h45 en 9h00 aan de Flabuit. Jullie zullen daar door een lieftallig jonkvrouwe ontvangen worden en jullie persoonlijke route ontvangen, samen met een goody - bag voor onderweg (de inhoud van dit zakje is cruciaal als jullie op de eindbestemming willen arriveren, dus draag er goed zorg voor !)

In totaal zijn er 4 verschillende tochten uitgestippeld, zodat er telkens 4 verschillende wagens kunnen vertrekken. Eenmaal wij alle inschrijvingen binnen hebben, zullen wij een schema opstellen en jullie het exacte vertrekuur voor jouw auto meedelen.

Volgens onze planning zullen jullie ook omtrent 11h45 aan de verzamelplaats zijn, dus reken toch op een kleine 3 uurtjes vol Middeleeuws auto- en zoekplezier !


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Tocht *
Verkiest u om rechtstreeks te gaan of deel te nemen aan de kruistocht.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy