Επιβεβαίωση Συμ/χής στην Αποστολή της SAFIA στις ΗΠΑ
Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την παρούσα φόρμα εφόσον συνεχίζετε να ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην Αποστολή της Student Association For International Affairs (SAFIA) στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Οι πληροφορίες που χρειάζεται να έχετε υπόψη σας είναι οι εξής:

Η αποστολή στις ΗΠΑ θα διαρκέσει το διάστημα από τη Δευτέρα 20ής Απριλίου 2020 (20.4.2020) έως την Τετάρτη 29ης Απριλίου 2020 (29.4.2020). Οι ημερομηνίες αυτές είναι οριστικές.Η αεροπορική μεταφορά μας θα γίνει πιθανότατα είτε με τις Τουρκικές Αεροπορικές Γραμμές (Turkish Airlines), είτε με αυτές των Εμιράτων (Emirates). Σε κάθε περίπτωση, είναι σίγουρο ότι θα ταξιδέψουμε με αεροπορική υψηλής ποιότητας και εγνωσμένου κύρους, ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με τις αποσκευές, καθώς αυτές θα κυμαίνονται από δύο έως τρεις. Η αναχώρηση θα γίνει μέσα στις 20.4.2020 και η επιστροφή θα γίνει ομοίως μέσα στις 29.4.2020.Οι πόλεις που θα επισκεφτούμε είναι δύο: η Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκτον. Στην πρώτη θα καταλύσουμε για πέντε βράδια, ενώ στη δεύτερη για τέσσερα. Η διαμονή θα γίνει σε ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας φιλοξενίας, είτε τριών+ (3***+) είτε τεσσάρων (4****) αστέρων.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων περιλαμβάνει: το Columbia University in the City of New York, το George Washington University, την έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, την έδρα της Παγκόσμιας Τράπεζας, την Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ουάσιγκτον, το Γενικό Προξενείο της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη, διαφόρους φορείς της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, το Εθνικό Μνημείο Άγαλμα της Ελευθερίας, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, καθώς και το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της ίδιας πόλης. Σημαντική σημείωση για τις επισκέψεις αυτές: σε όσες απαιτείται πληρωμή εισόδου, το ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται στην τελική τιμή που αναφέρεται παρακάτω.

Κατόπιν των ανωτέρω, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε πως βρισκόμαστε σε επικοινωνία με δύο από τα πρακτορεία που μας κατέθεσαν έως τώρα προσφορά και έχουν δεσμευτεί για το παραπάνω πρόγραμμα. Η τελική τιμή κατ'άτομο, όπως έχουν δεσμευτεί και τα δύο πρακτορεία, κυμαίνεται στα 1.600-1.700 ευρώ. Την οριστική τιμή θα γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, παρ'όλα αυτά θα θέλαμε από τώρα να διασαφηνίσουμε πως τα 1.700 ευρώ είναι η ανώτατη τιμή που μπορεί να διαμορφωθεί, ενώ γίνεται μια σημαντική προσπάθεια η τιμή να φτάσει ακόμα και τα 1.550 ευρώ.

Με βάση τα παραπάνω, καλούμε όσους από εσάς ενδιαφέρεστε ακόμα να συμμετάσχετε στο εκπαιδευτικό μας ταξίδι, να συμπληρώσετε την παρούσα φόρμα. Τέλος, θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας πως σε περίπτωση που ανταποκριθείτε θετικά, θα κληθείτε να καταβάλετε μια προκαταβολή έναντι του τελικού ποσού, ύψους περίπου 200 ευρώ (η τελική προκαταβολή εξαρτάται από το πρακτορείο του οποίου η προσφορά θα επιλεγεί).
Email address *
Επώνυμο *
Your answer
Όνομα *
Your answer
Διεύθυνση (Οδός, Αριθμός, ΤΚ, Πόλη) *
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Your answer
Επιβεβαιώνω την επιθυμία μου να συμμετάσχω στην Αποστολή της SAFIA στις ΗΠΑ. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy