Gospodarski subjekti na trgu
- PRIJAVNICA -
Email address *
Ime in priimek: *
Your answer
Telefon: *
Your answer
Naziv plačnika za izdajo računa:
Your answer
Naslov plačnika za izdajo računa:
Your answer
Zavezanec za DDV:
ID za DDV:
Your answer
TRR za e-račun:
Your answer
Prijava na 28. posvetovanje Gospodarski subjekti na trgu
Uveljavljam znižano ceno kotizacije: *
Hrana na četrtkovem večernem druženju
Obdelava osebnih podatkov:
Potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) ter Splošno uredbo o varstvu podatkov ((EU) 2016/679). Zlasti so to pravica, da soglasje kadarkoli prekličem, pravica pridobiti dostop do osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravica do popravka in izbrisa osebnih podatkov ter pravica do omejitve obdelave, pravica do ugovora in pravica vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.
Soglasje za obdelavo osebnih podatkov
Plačilo kotizacije
Kotizacijo je potrebno nakazati pred pričetkom posveta na naslov: Pravna fakulteta Univerze v Mariboru, Mladinska ulica 9, 2000 Maribor, IBAN: SI56 0110 0609 0122 141, BIC: BSLJSI2X, referenca SI00 6504, koda namena: OTHR, namen: kotizacija.
Prenočišča
Za udeležence posvetovanja smo v Hotelu City Maribor organizirali prenočišča po ugodnejših cenah. Cena nočitve z zajtrkom v enoposteljni sobi Standard znaša 70 EUR. Prenočišča je potrebno rezervirati neposredno pri ponudniku nočitev, na elektronskem naslovu: info@hotelcitymb.si, preko spletne strani hotela (pristopna koda: GST2020) ali na tel. št. 02 292 70 00. Sobe po znižani ceni so na voljo do oddaje vseh rezerviranih sob, zato priporočamo čim hitrejšo rezervacijo.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy